Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

2009-03-31 11:58:45 Vardag 0 kommentarer.

Nej då, jag har inte lyssnat mycket på Håkan Hellström dom senaste dagarna, inte alls. I dom flesta låtarna låter han mesig och texterna är konstiga, men det finns en del låtar som jag verkligen fastnat för.

Jag kanske ska påpeka att det här inlägget inte kommer bli särskilt intressant, så att ni vet att ni inte behöver läsa det. ;) Just nu sitter jag i skolan och har svenska, men jag har ingen lust över huvud taget till att göra det vi ska, så det får bli det här istället! Haha. Great, yes.

Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann
Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Jag hade hoppats på något.

You'll never be friends. You'll be in love 'til it kills you both. You'll fight, and you'll shag, and you'll hate each other 'til it makes you quiver, but you'll never be friends.

... och jag vet inte hur fan jag ska orka med det här.
Jag trampar runt i resterna utav vårt liv.

2009-03-29 23:35:43 Vardag 0 kommentarer.

Jag hatar när man ska ställa om klockan till sommartid från vintertid, man missar ju en hel timme. För att komma i säng i klok tid måste man alltså gå och lägga sig en timme tidigare än vanligt, hah! Good luck säger jag bara.

I fredags var det fest med Milla, Malin, Vanessa och Maria (och såklart annat okänt folk). Det var riktigt roligt faktiskt! Lördag - söndag var jag med Ralle, gick på stan och lite sådär. Dessutom så möblerade vi om i hans rum idag, det blev skitbra! Imorgon ska jag på stan med Marre och shoppa upp lite mer av mina pengar, yay.

Förresten så är Mansons nya låt, We're from America, skitbra! Jag ser fram emot hans nya album. Hans röst blir bara härligare med åren, så det kommer bli grymt. <3 "We're from america, we're from america, we turn litterature into litter. We're from america, we're from america, we believe in being a quitter. I'm in recovery, I'm in recovery, I'm in recovery."

Psst, har ni lagt märke till att man nu kan lyssna på musik på min blogg? Dom senaste 5 bra låtarna jag har skrivit med i mina inlägg finns att lyssna på i menyn! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min favvobok (Räcker det om jag älskar dig?), puss på det!

Mjau.

· Liiz hjärta Ralle, 784 dagar ♥

· Marilyn Manson - We're from America ♫

· 74 dagar till skolavslutning & sommarlov :)

· 229 dagar tills jag är 18

We're just racing time, where's the finish line?

2009-03-24 23:03:24 Vardag 1 kommentarer.

Om det är tråkigt när man inser en gång att man inte kan lita på en person, vad är det då andra gången man inser det om samma person? Second chances they don't ever matter, people never change. Javisst, jag är hemskt negativ när jag skriver sånt här. Just nu låter jag väl lika negativ i min blogg som jag känner mig. Vissa personer har nog verkligen en on/off-knapp som bara dom har tillgång till. You know? Ena stunden är det "åh, vi är så bra vänner!" och nästa så blir man dumförklarad för att man försöker bry sig. Jag blir så trött på allt. Men om man håller på så, ja, då får man väl skylla sig själv. Buhu, jag tänker inte anstränga mig för en som du. Inte igen. Jag vill inte. I give up. You lose, you lose.

Jag måste bara berätta att jag var med Marre idag och det var jättenice! Idag kändes det som vanligt mellan oss, för en gångs skull, det kändes att det var Marre & Liiz. "Pumbaa, min bästaste bäste vän." Haha. Ofta man citerar Timon? :)

Marre och hennes mamma hade en diskussion om tatueringar idag, där hennes mamma frågade varför man vill skaffa en tatuering, om inte för att man vill se snygg ut. Själv förstår jag inte varför man skaffar en bara för att det är snyggt, där jag kan hålla med om att det är slöseri med pengar eftersom man kan vilja ta bort den snart igen. Däremot så tycker jag om tatueringar som betyder något. Den jag funderar på att skaffa, vivere militare est, har ju faktiskt en betydelse för mig. Att leva är att strida. Jag fick kämpa lite mer än många andra för att ta mig dit jag är idag och tatueringen blir en påminnelse. En förklaring. Vad man nu vill kalla det, men det finns en historia bakom den. Det känns mer värt att skaffa en tatuering på det här sättet, istället för en blomma eller så, som troligen inte kommer vara lika omtyckt hela livet.

Mjau.

· Liiz hjärta Ralle, 779 dagar ♥

· Kanye West - Love lockdown ♫

· 79 dagar till skolavslutning & sommarlov :)

· 94 dagar till Metaltown (?)

· 234 dagar tills jag är 18

You took for granted all the times I never let you down.

2009-03-22 18:47:50 Vardag 0 kommentarer.

Jag är grymt trött, somnade nog inte förrän halv fem imorse och sen vaknade jag vid halv 10 - 10 någonting. Ca 5 timmars sömn. Great! Snäll som jag är så höll jag Jens vaken hela eftermiddagen också typ. Runt klockan tre så gick jag ut och gick en sväng, hittade lite rinnande vatten och satte mig ner och kollade på det i 25 minuter! Det var mysigt, faktiskt, man fick vårkänsla.

Igår hade Micke 18års-fest :) jag, Jens, Sara och hennes pojkvän gick dit runt 8 - halv 9. Det var relativt kul, vi stannade i alla fall ganska länge, hehe. Dom fick med mig i klädpoker, believe it or not, men jag blev bara av med lånade kläder. Alla mina egna var kvar på, haha! Jag förstår fortfarande inte hur poker går till, så jag hade nog tur som klarade mig så pass bra ändå.

För övrigt så har jag planerat att tatuera in vivere militare est på magen, nice!

PUSS!

· Liiz hjärta Ralle, 777 dagar ♥

· Guru Josh Project - Infinity 2008 ♫

· 81 dagar till skolavslutning & sommarlov :)

· 96 dagar till Metaltown (?)

· 236 dagar tills jag är 18

I'd lie even when the truth sounded better.

2009-03-19 14:57:33 Vardag 0 kommentarer.

Ledig idag, skönt som attan! Klockan är halv 3 och jag har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen, så det är väl dags snart antar jag... Ska va med Marre sen när hon slutar, yay! Ikväll är det dans också och förhoppningsvis blir det en roligare koreografi än dom senaste två gångerna, för då var jag verkligen uttråkad. Inte länge kvar till dansuppvisningen nu nej, ca en och en halv månad bara. För att vara ärlig så känns det lite nervöst, eftersom jag inte kan ett dugg av det vi har gjort. Det är en sak att göra det på träningarna, då slipper man ju komma ihåg allt, haha. :)

Oh, förresten! Guess what? Jag är sjuk. Jag har inte varit sjuk på evigheter, men nu kunde jag tydligen inte slippa undan längre... Eller nja, jag är inte jättesjuk i och för sig, bara ont i halsen och sådär. Det går nog över snart! Jag tror att om man tänker att man inte är sjuk så är man inte så sjuk, om man däremot går och tänker att man mår jättedåligt så blir man bara sjukare än man egentligen är. Så ja, jag får väl vara positiv; jag är inte sjuk, jag är inte sjuk, jag är inte sjuk! Haha, undrar om det hjälpte? ;)

Igår träffade jag syster en stund på kvällen, mysigt mysigt. Jag behöver väl inte ens försöka påstå att vi betedde oss som normalt folk, för ingen tror nog på det ändå... Haha! För dom som inte visste det så är min syster en groda. Det är sant.

Idag har jag ändrat om lite på min blogg. I like it, det är bra med lite förändringar ibland har jag hört. En del gamla inlägg ser helt konstiga ut nu, men det orkar vi inte bry oss om, eller hur? :)

Puss.

· Liiz hjärta Ralle, 774 dagar ♥

· Mando Diao - Dance with somebody ♫

· 84 dagar till skolavslutning & sommarlov :)

· 99 dagar till Metaltown (?)

· 239 dagar tills jag är 18

Everything in sight is made of stone.

2009-03-16 19:43:47 Vardag 0 kommentarer.

"Vi snackar aldig, vilket gör att jag egenligen inte känner dig. Visst jag vet att du heter Lizette hansson och bor någonstans i stan. Men mer än så känns det inte som att jag känner dig. Tex så vet jag inget om vad som har hänt under den senaste månaden för dig. Jag vet inte hur du mått på sjukt länge. Jag vet inte ens vad jag kan snacka med dig om. Jag vet inga av dina intressen eller något....... Vi har kännt varandra i flera år men vi är som helt okända personer för varandra."

Jaja, jag är iskall, jag släpper inte in folk och jag litar inte på någon. När jag väl försöker så får jag inte ett skit tillbaka oftast. Ni känner inte mig, ingen gör det. Det är mitt val, det är bäst så. Det betyder inte att jag inte behöver er. Det betyder inte att jag inte känner mig ensam. Det betyder bara att man kanske behöver lägga ner lite mer tid på att lära känna mig istället för att ge upp. Men jag är kanske inte värd den tiden, vad vet jag? Skitsamma, it's your lost. I guess.

- - -

Helgen var nice för övrigt. I fredags var jag med Jens, träffade Micke och drog ut med Milla och Malin till follingbo en stund. I lördags hade Jonas 20års-fest så jag gick dit med Nelly och Ralle, den var ganska lam, men det var kul att träffa folket igen. Jag har alltså varit översocial i helgen! :) I söndags så var jag med Ralle och tog det lugnt bara...

Tack för kommentarerna på förra blogginlägget förresten! :)

Puss.

o
Liiz hjärta Ralle, 771 dagar ♥
o The killers - Somebody told me ♫
o 87 dagar till skolavslutning & sommarlov :)
o 102 dagar till Metaltown (?)
o 242 dagar tills jag är 18

If you jump I'll let you fall.

2009-03-09 16:21:14 Vardag 3 kommentarer.

Först och främst, medan jag ännu kommer ihåg det, så ska ni få mina filmtips. Här är alla jag kollade på i februari:
- All the boys love Mandy Lane / Sämsta skiten jag har sett på länge.
- The others / Jag visste redan innan hur den skulle sluta, så det var inte så hemskt spännande.. För övrigt så var den helt okej.
- The messengers / Inte bra. Jag satt hela tiden och undrade vad den egentligen handlade om...
- Bedtime stories / Jättesöt, helt klart sevärd! :) och jag äääälskar marsvinet!
- Yes man / Helskön film! (Lite störande bara, att det alltid ska handla om att killen blir kär i en tjej och det blir problem där.)
- Quarantine / Ehh... nej tack? En film om rabies med skådespelare som överspelar. Visst låter det bra? Nej.
- Sex drive (unrated) / Haha, helt störd typ, kul på sina ställen.. Skulle väl inte direkt rekommendera den, om det inte är någon som har riktigt tråkigt ;)
- Bratz the movie / Bra, om man är lite yngre kanske.. En film om vänskap som överlever allt. (Som om det skulle existera i verkligheten.)
- December boys / I like it, a lot! Plus att Daniel Radcliffe är snyggo. Se den :)
- Almost famous - the extended cut / Bra! Och trots att den är 2½ timme lång så är den inte seg.

Ni får gärna, mer än gärna till och med, ge filmtips till mig också. Eller säga vilka man absolut inte behöver se. ;)

I helgen så var jag och Ralle ensamma hemma hos honom hela helgen. Det var massa mysigt, vi lagade mat och kollade film och så :). Just nu ligger jag i sängen och slappar, funderar på om jag ska se någon film... ELLER, så ska jag plugga, vilket jag verkligen behöver (men jag har ingen ork till det. Inte idag. Inte imorgon. Aldrig någonsin.)

o Liiz hjärta Ralle, 764 dagar ♥
o Marilyn Manson ♫
o
 94 dagar till skolavslutning & sommarlov :)
o 109 dagar till Metaltown (?)
o 249 dagar tills jag är 18

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0