Blogg nr.19

2007-07-31 11:38:22 Vardag 0 kommentarer.

I helgen hade jag och Marre ett så kallat energiparty , asså vi skulle inte sova på hela helgen, och bara dricka massa energidrycker ;). Det gick dock inte så väldigt bra... I fredags kväll kom Simon och hämtade oss på sin moppe och så åkte vi hem till honom och var där hela natten, vakna ;). Hans kusiner, eller vad det nu var, var där. Dom va fett schyssta :). Vi satt typ och snackade om ALLT på morgonen, alltså Marre, jag, Robban och Adam. Vi drack kaffe också, x) haha, bara för att jag och Marre inte kan göra kaffe. Eller, vi vill inte hälla ut kaffesumpen xD det är ju äckligt. HAH! I alla fall, på dagen på lördagen (när vi ÄNTLIGEN hade kommit till stan igen) så tänkte jag och Marre att vi skulle till kneippbyn, så vi gick hem till min pappa ( vi gick och skrek och dampade hela vägen dit (; och det är ganska långt. Jag troor vi va arga på Ralle asså ? Haha :) Jättekul var det i alla fall. ) Pappa skjutsade oss då till kneippbyn, fast när jag och Marre såg priset så pallade vi inte, det var ju fan svindyrt xD... Då bestämde vi oss i alla fall för att försöka lifta tillbaka in till stan och det går ju inte så bra först... Vi stod typ där i evigheter innan en bil, eller TVÅ bilar rättare sagt, stannade. Helsnygg bil med helsöta killar i ;) Fett nice att lifta med dom ju :D. Haha. Resten av dagen vet jag inte vad vi gjorde xD. Vi klarade i alla fall inte att vara vakna en natt till, så på lördagnatten sov vi. På söndagen gick jag och marre och åt frukost på McDonalds ;) haha, happy meal :). Vi var tvugna att sitta ute och självklart så började det regna xD så jävla typiskt. Anyway, sen var vi med Simon och Ralle :). Vi gick på stan typ, jag köpte två nya tröjor från abercrombie and fitch, me love :D. Nån gång på eftermiddagen blev Ralle hungrig, så då gick vi och käkade på MAX, haha! Fan va tjock jag kände mig då, först käka på Donken sen på MAX, på SAMMA dag liksom xD... Haha. På kvällen sov jag och Marre hemma hos Ralle. Igår, Måndag, var jag hemma hos Ralle nästan hela dagen, sen på kvällen (när jag va hemma) så var jag med Marre :). Idag ska jag inte göra ett skit, :D.

o Liiz hjärta Raaz, 176 dagar :*
o Födelsedag om; 105 dagar!
o Takida - Poisoned <3
o Takida om 62 dagar ´

so we're falling apart, and I'm sorry to say that I don't even know how to care about it.
i'm a slave for my own bullets

2007-07-25 13:10:41 Vardag 0 kommentarer.

Jag va me Ralle igår :) wiie. Det ville nog alla veta xD. Vi såg på film, Kalle och chokladfabriken, för den är asrolig xD. Hm, innan det så gick vi till MAXI och köpte ostbågar :D vi var ute och gick med hunden också, asså hyresgästernas hund, den är skitsöt ;D. Fast Ralle skrämde den när han tog ner en skylt xD. Smidigt liksom. Anyway, jag har tråkigt nu, har inget att göra. Undrar om Ralle kanske vill leka sen. Kanske inte, han mådde ju typ inge bra. Tror jag. Antar jag?

o Liiz hjärta Raaz, 170 dagar :*
o Födelsedag om; 111 dagar!
o Dj Bamse - Vi två (remix 2007) <3
o Kiimzi fyller 16 år idag :D, GRATTIS ÄLSKLING <3

I remember going madly in love with you.

Blogg nr.17

2007-07-24 14:50:29 Vardag 0 kommentarer.

Helgen var bäst :) tss, Ralle, David och Rasmus lanade ju, så jag var liksom där hela helgen x'D. Mihi, kul att träffa Rasmus igen :)... Igår, Måndag, var jag med Nelly, äntligen :D var typ evigheter sen ju. Idag har jag inte gjort nåt än, Ralle kommer typ hit sen ;D. Ska väl typ sitta och spela Nintendo tills han kommer :D haha det äger ju xD.

o Liiz hjärta Raaz, 169 dagar :*
o Födelsedag om; 112 dagar!
o James Blunt - Goodbye my lover <3

We can pack up our old dreams and our old lives and find a place where the sun still shines.
Blogg nr.16

2007-07-20 17:06:18 Vardag 0 kommentarer.

JAG & MARRE ÄR BÄST, PUNKT SLUT. Vi ser ut som brats i våra nya märkeskläder, haha, det är kul. Hmm, jag vill egentligen inte skriva mer, för egentligen har jag inget att skriva. Så kan det gå, dude! Anyway, hejdå, nu ska jag gå och träffa Rasmus :)!

o Liiz hjärta Raaz, 165 dagar :*
o Födelsedag om; 116 dagar!
o Grits - My life be like <3

För jag är mannen i huset, så slyna förstå det ;)!
Blogg nr.15

2007-07-18 13:10:44 Vardag 0 kommentarer.

Igår, tisdag, var jag med Ralle heeeela dagen :'). Vi var typ på stranden med hans Mami & Papi. Det var svinkallt i vattnet, USCH xD. Sen började det regna också, så då var vi tvungna att åka hem. När vi kom hem så gick jag och Ralle och la oss, sen sov vi till kvart i 5... Då ville Ralle ha saftkalas, HAHA! Jaojao, så då drck vi saft och åt bullar, det var mums... På kvällen cyklade vi till Maxi och köpte chips, sen cyklade vi hem igen och såg på skräckfilm, Besökarna, den var typ dålig och inte alls så läskig som Ralle sa att den skulle va xD. Haha... Efter det gick vi och la oss. Imorse gjorde vi inget, sen åt vi frukost, sen gjorde vi inget, sen gick jag hem och nu sitter jag här ;D. Har typ ingen aning om vad jag ska göra idaag, märks väl :D.

o Liiz hjärta Raaz, 163 dagar :*
o Födelsedag om; 118 dagar!
o Skillet - Open Wounds <3
o Waern fyller 17 år idag, GRATTIS BABE : D <3

I can feel it breaking inside of me, I can hear it falling apart.

this is the oold shit!

2007-07-16 13:29:44 Vardag 0 kommentarer.

Arnold är bäst... & på tal om fårskallar så är jag me Marre. YES, det trodde du inte va? Vi har varit på stan idag, en liten stund i alla fall. Typ klockan halv 10 till 11. Vi ville liksom tjocka oss lite, som vi alltid vill, så vi gick till Donken och köpte en cheeseburgare som vi delade på. JA, vi delade faktiskt på den xD. Sen efter det, så drog vi hem till mig igen, å så gjorde vi ansiktsmasker xD vi är sämst på det, vi bara skrattar och förstör :D haha... Btw så är jag och Marre riktigt EVIL, mohaha! Watch out, biaatches ;). Marre har faktiskt varit hos mig länge nu. Japp, ända sen igårkväll, typ klockan 12 xD. And guess what? Vi var vakna hela natten :D. Först såå, gjorde vi typ inget. Sen vägrade vi låta Ralle sova :D Eller, jag i alla fall. Men man kan ju skylla ifrån sig lite tycker jag, så låter det som att jag är snäll i alla fall. Det är ju alltid bra liksom. Synd för Marre bara. HAH! Sucker. Igårkväll var jag med Ralle också, :D. Jo, det var la kul hörru. Innan det, alltså på dagen, så såg jag på film... Brokeback Mountain. DEN ÄGER, men det visste man ju redan liksom. Höhö :) <3. På tal om att äga så ska jag hem till Antååwn sen, efter det ska jag hem till Ralle :) SKOJSIGT HÖRRU :D. Haha. Okej?


o Liiz hjärta Raaz, 161 dagar :*
o Födelsedag om; 120 dagar!
o Skillet - Open Wounds <3

So come on, cry, nobody will care. Honey, no one would care even if you were drowning in your on sorrows.

surprise, surprise?

2007-07-14 18:39:40 Vardag 0 kommentarer.

" Yesterday we we're laughing, today I'm left here asking; where is all the time gone now? I'm left alone somehow, growing up and getting older... I don't wanna believe it's over."

Var på bio idag, med Marre. Vi såg den nya Harry Potter filmen, den var bra faktiskt. Igår var jag med Marre på dagen, vi gjorde väl typ inget speciellt antar jag. På kvällen var jag & mamma & Ingemar & Ralle ute och åt på restaurang, trevligt trevligt. I förrgår såg jag film också, Studio 54, den ägde. Annars har jag inte gjort något, för mitt liv är astråkigt. Deal with it.

o
Liiz hjärta Raaz, 159 dagar :*
o Födelsedag om; 122 dagar!
o Skillet - Open Wounds <3

All along I've known what I wanted, now I just don't seem to want it anymore and now that I seem to be falling in love again, I'm ready to throw it all away. Please someone tell me, what's wrong with me?

Nytt inlägg, sucker

2007-07-11 19:53:26 Vardag 0 kommentarer.

Hej hopp gummisnopp. Eller en riktig. Välj själv? Idag var jag i alla fall med Ralle. Det var nog kul, antar jag xD. Igår var jag inte med Ralle. Inte hela dagen i alla fall. Bara nån timme på morgonen, sen några timmar på kvällen. Eller, jag sov ju där, men i alla fall. Igår, när jag inte var med Ralle då, så var jag med Marre! Först var vi på stan, med pyjamasbyxor. HAHA! Det var faktiskt väldigt roligt. Typ, i alla fall. På kvällen fixade vi lite frågor till sanning och konsekvens, höhö. Lite långtråkigt, om jag ska vara ärlig och det ska jag antagligen xD. I förrgår vet jag inte vad jag gjorde, förutom att jag såg på film, Clueless, som förresten var ganska bra! På kvällen sov jag hos Ralle. Mohaha, jag klättrade in genom hans fönster xD. Oj, vad jag är rolig... Men nu får jag egentligen inte skriva nån blogg, uuusch va dåligt av mig. Jag har andra saker att göra. Typ som att bränna en skiva. Sen gå till pappa. GAHHH, skynda mig! PUSS&HEJ - ÄCKLIG LEVERPASTEEEEEJ!

o Liiz hjärta Raaz, 156 dagar :*
o Födelsedag om; 125 dagar!
o Skillet - Open Wounds <3

And you can't stop me from falling apart - cause my selfdestruction is all your fault!
hipp hurraa, för här kommer bumbibjörnarnaa

2007-07-09 01:33:04 Vardag 0 kommentarer.

Haha, någon som har hört bumbibjörnarna på tyska? Det är jättefult :D hah. Oj va mycket jag började skratta åt det, ojsan hoppsan. Jag är nog lite trött, tror i alla fall jag. Men jag vet inte, vad tror du? Jag tror i alla fall att jag var med Ralle igår, :) det regnade, så vi gick ut och leekte i regnet :D. Jag hade bara sidenkallingar och t-shirt på mig... och så var jag barfota :D det var faktiskt roligt. Men, jag kommer nog bli sjuk nu. Tror jag i alla fall. Det märks väl om några dagar :D. Idag ska jag till sjukhuset och hälsa på morfar, som har fått hjärtinfarkt igen :'( BUÄÄÄÄ! I don't know how to live in this world where everything is stripped away from me.

o Liiz hjärta Raaz, 154 dagar :*
o Födelsedag om; 127 dagar!
o Johnny Lang - Breakin' me <3

Emotional is not a word I used to explain myself, but now you've got me down upon my knees.
men hej, rubrik

2007-07-07 20:03:37 Vardag 0 kommentarer.

VET NI? Jag vaaaar med Marre igår, :D det var roligt. På kvällen så gick vi liksom runt och drack ciider som var mums... men i och för sig, vi hade vodka också. Det var godare. För liksom, det var blandat med energidryck. MUMS. Jag tror vi hade kul i alla fall :D. Haha, jag skulle ha ett hårspänne, så då går vi hem till Ralle och hämtar ett. Tobbe och dom hade typ fest eller nåt, så dom var liite mysko xD. Förresten så var Ralle inte hemma, det var läskigt att gå in i hans rum då xD. Hm, jag tror Jocke hade druckit liite för mycket kanske, xD. Eller så är han alltid så mysko :). Vem vet... Vi fick vodka av honom :D det var lite snällt tycker jag. Fast Tobbe ville nog inte att vi skulle få :/ "GÅÅÅÅÅ, innan ni gör nå dumt me spritflaskan!!!!!!" HAHA, vi gick inte... Eller, när vi hade fått spriten så gick vi xD. Hmm, vi gick ruuunt i innerstan och massa så, det var jobbigt xD. Sen behövde vi gå på dass, så vi gick till Gutavallen, :D HAHA. En av gångerna i alla fall... Lalala. Typ klockan ett frågade vi Ralle om han ville leka med oss, det ville han :D fast han va på fest med typ Ludde & Melina ;P. Dom var nog snälla. Jag kommer inte ihåg. Jag drack hos dom också, och det borde jag inte ha gjort. Gin&Tonic, Tequila & Häxblandning som typ innehöll rom, cola & gin... TROR JAG. Marre ringde till Simon också, eftersom hon ville prata med honom, men jag har en känsla avv att jag tog telefonen ifrån henne ganska ofta... Föör, jag pratade mkt med Simon. Tror jag. Han var nog trött. Hm. Jag & Marre & Ralle kom hem till mig halv 4 på morgonen, xD... Då somnade vi typ. Imorse när jag vaknade mådde jag inte så bra. Inte bra alls. Nej, usch. Som vanligt så ville jag och Marre ha tjockismat, så vi gick till Donken och åt Big Mac med plusmeny... Vi åt upp allt också. BLÄ! Hahah. Men kul var det. Nu är dagen snart slut, såå, hejdå.

o Liiz hjärta Raaz, 152 dagar ^^
o Födelsedag om; 129 dagar!
o Linkin Park - Lying from you <3

and still you think this person really is me.

Freeedag, (:

2007-07-06 11:19:22 Vardag 0 kommentarer.

Äntligen fredag :D. Jag vet inte varför jag tycker så mycket om fredagar, men bra är dom i alla fall! Undrar vad Marre ska göra idag... Saknar henne faktiskt. Hmm, får väl se sen xD. Anywaay, vad har man gjort i veckan då ;S? Typ, i måndags sov jag hos Ralle... Marcus var också där ;). Vi såg på film, Jurtjurkogården (jag vet att det är felstavat, men det ska faktiskt va så.) Den var ganska, dålig xD. Inte ens läskig liksom... Förutom på ett ställe, där både jag & Ralle & Marcus hoppade till xD. Haha. I tisdags var jag med Marre, vi var typ på stan lite bara... Resten av dagen gjorde vi inget speciellt. Fast, på kvällen cyklade vi hem till Ralle (som fortfarande var med Marcus). Dom satt typ och såg på en helkonstig film som typ laggade :D. Det var ju lite, kul... Senare, typ på natten, såg vi på American Psycho. HELT konstig film! Haha, påminnde lite om The last horror movie, som är världens sämsta film. När vi hade sett den så åt vi typ frukost, eftersom klockan var 5, och då kommer Tobbe upp och tror att klockan är 7 XD HAHA. (Tobbe är Ralles brorsa)... Sen när klockan äär 7 cyklar vi till Gutebacken och cyklar ner för den några gånger, aaaskul :D. Lite jobbigt att gå upp för den bara XD. Hmm... klockan 10 drog både Marre och Marcus hem och jag & Ralle somnade :D. Sen vaknade vi typ klockan 4 :P. På kvällen så gjorde vi typ ingenting, förutom att se på film, IT, som förresten är den första bra Stephen King-filmen som jag har sett xD tror jag i alla fall. Den var inte läskig, men liksom, bra ändå :D. Förresten så hade jag och Ralle varit tsm i 5 månader i onsdags :). Igår, torsdag, så var jag med Ralle och Marcus. Vi åt glass, gick på stan, åt på MAX, gick lite mer på stan, va hemma hos Ralle och flummade och seeen... Lekte i vattenspridaren på Säves fotbollsplan xD. HAHA, kul vecka man har haft då :D riight ? Idag är det som sagt fredag. NIIIICE.

o Liiz hjärta Raaz, 151 dagar <3
o Linkin Park - Lying from you <3

Han är en längtan utan slut, han vann mitt hjärta på en minut.
oh grow up, kiddo!

2007-07-02 21:51:59 Vardag 0 kommentarer.

Jag blir så jävla trött på dig, snälla bara gå och dö. Du är så otroligt patetisk, kan du inte bara fatta att du lever i en liten fantasivärld? Gahh, fatta verkligheten, shit. Det är nästan synd om dig, så jävla blåst som du är, hooooora. Men i alla fall... Igår, söndag, var jag med Marre. Wiie, vi såg Måns Zelmerlöw på hamnfestivalen :). Det var ganska kul faktiskt, hehe. Vi fick hans autograf me xD. Idag har jag också varit med Marre <3 :). Vi gick på stan och så, liksom följde efter Ralle och Marcus och Jonas, HAHA! Oj va roliga vi är. Nu ikväll har jag varit hos Anton bara. Hmm, men nu vet jag inte vad jag ska göra längre :/. Vill ju gå till Ralle, men jag orkar fan inte asså... Tror jag.

o Liiz hjärta Ralle; 147 dagar.
o Jimmy Jansson - Amanda.

Han är natt, han är dag, stark, han är svag. Jag vill va i hans lag.
let's play happy, okay?

2007-07-01 01:10:35 Vardag 0 kommentarer.

Jag har en chokladbit bredvid mig. Ska jag äta upp den eller inte? DET, är frågan. Nej jag vill inte ens ha den liksom. I alla fall; natten mellan torsdag och fredag var jag med Marre & Robin & Ralle & Marcus. Det var lite roligt. Jag och Marre sov hemma hos Ralle, HAH, vi klättrade in genom fönstret mitt i natten och sen klockan 9 på morgonen klättrade vi ut igen och cyklade hem :D. Lite senare så kollade vi på fotbollsmatch, eftersom Rasmus spelade och han ville att jag skulle komma :). Ehm, självklart så ville jag också det xD. Efter matchen så pratade vi typ lite, och jag fick en kram :'D. Haha. Efter det så hade jag och Marre "picknick" bakom ett träd, med Macka och Burn :D. Det var kul :). På kvällen var vi på hamnen och såg Jimmy Jansson, asså han är fett snygg i verkligheten xD <3. Idag (eller igår, eftersom klockan är efter 12...) så har jag varit med släkten :D, kuuul. Dom är fett coola!

o Liz hjärta Ralle, 146 dagar <3 "

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0