Find a penny, pick it up...

2010-03-30 12:17:56 Vardag 1 kommentarer.

Det är lite spännande när man kommer på sig själv med att göra såndär småflummiga saker, som man egentligen inte vet varför man gör. Jag, t.ex, plockar alltid upp en 50-öring om jag hittar den på marken och så säger jag för mig själv "find a penny, pick it up, all day long you'll have good luck!" En fin liten vana, tycker jag nog ändå, trots de många konstiga blickar och kommentarer jag fått när jag gjort det. :)
29 mars 2010.

2010-03-29 10:27:05 Vardag 4 kommentarer.

Det är nu jag ska vara lite töntig och be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på några dagar? Det kan ni ju glömma. Hah, jag är inte så naiv och tror att folk älskar mina nya inlägg så mycket att de sitter och längtar efter dem. Nej, men visst fan är det väl trevligt att det händer något ibland ändå.

Krogen i lördags. Först för-förfest med Marre medan jag gjorde mig i ordning lite, sen förfest då vi (jag, Rasmus, Marie och Aron) tog bilen ut till Burgsvik för att hämta Adrian. Nykter förare of course. Mm, så går det när man försöker dissa oss, det går inte! Senare hamnade vi på Hamnplan och efter det Lillebror. Det blev en rätt så trevlig kväll ändå, ingen dunderpartykväll, men bra på sitt eget vis. 

Nu ska jag snart kila iväg till skolan för första gången på 5 veckor tror jag, fy fan vad tråkigt. Efter det blir det möte och sedan ett träningspass på dansskolan.
Breaking us down with your lies, lies, lies... when will you learn?

2010-03-25 18:02:41 Vardag 9 kommentarer.Jag vet att du är ledsen, jag är ledsen med,
för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va
"Jag vet att du är ledsen, jag är ledsen med,
för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde vara."

Bild från i somras. Jag är sådär härligt jätteblond och Rasmus är sådär äckligt jävla snygg. Vi var nykära, inte så lite heller, och kunde inte hålla tassarna borta från varandra över huvud taget på hela sommaren. Gulligt. Bra. Helt jävla underbart. Som det ska vara.

Det skulle alltid vara så.

Jag har svårt att erkänna att det inte är så bra mellan oss. Men nu gör jag det, för min skull, och här är beviset som jag ska kolla tillbaka på om dagar, veckor och månader. Folk säger att det är viktigt att erkänna när man vet att man gjort fel, och det är det nog. Väldigt viktigt. Men, mitt i allt fokuserande på att erkänna mina fel glömde jag bort att stå upp för mig själv när jag inte hade gjort fel. Jag glömde bort att tro på mig själv, att inte bara ta emot all skit. Jag glömde bort någonstans på vägen att jag är värd något, att mina tankar och känslor inte är på lek och att de faktiskt är värda att respekteras. Jag måste hitta mig själv igen. Alla dagar är inte solskensdagar, tvärt om nästan, det är riktigt många isiga dagar. Jag vet inte om det är vintern som gör det eller mitt stenhårda hjärta, men det spelar ingen roll. Hur som helst så behöver jag dig, och du behöver mig trots att du ofta kan vara riktigt värdelös på att visa det. Någon dag kommer solen skina igen, fåglar kommer kvittra och det kommer dofta av sommarregn och blommor. Men du måste finnas där för mig, stötta mig och sluta upp med att vända din snygga baksida till så fort det är något. Nej, nu påstår jag inte att jag är helt perfekt, för det har jag väl redan klargjort att jag inte tycker, va. Bevisa att du vill och att vi kan ta oss igenom det här en gång för alla, för du vet att när jag vågar ge mig ut i virrvarret av känslor igen så är det värt det. Våga. Jag ber dig.

Jag älskar dig. ♥
I don't need your fucking lies and that's for sure.

2010-03-24 14:41:48 Vardag 3 kommentarer.

Fan. Nu gör det sådär jävla ont. 
Jag orkar inte och jag vill inte längre.
Det finns ingenting att rädda, men jag kan inte släppa taget.
Du skulle aldrig ljuga mer.
Och nej, nu ger jag fan i att lita på folk.
Jag öppnar mig och slänger känslor runt omkring mig, 
så ta för er för all del men ni är fan inte speciella.
Jag skiter väl fullständigt i vad ni tycker.

Caught in a bad romance.
Filmtips.

2010-03-23 12:54:06 Filmtips 0 kommentarer.

Filmer markerade med ett  är rekommenderade.

Urban legends - Bloody Mary (skräck, 2005, med bl.a. Kate Mara). Så bra att jag somnade till den. Haha, nej hu, vilken jäkla b-film! Så inte värd att se. Pinsamt. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

The collector (thriller, 2009, med bl.a. Josh Stewart och Madeline Zima). De sista minuterna kan tas bort från filmen, tycker jag, då det kändes så tillgjort att den bara fortsatte och fortsatte och... ja. För övrigt bara plus till filmen! Lite sådär annorlunda, bra. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

 Cloudy with a chance of meatballs (animerat, barn/familjefilm, 2009). Loving it, gud vilken härlig film! Satt och småskrattade för mig själv genom hela filmen, så så så bra! Haha. Se den, gör det. :) [Klicka här för att läsa mer om filmen]

The waterboy (komedi, 1999, med bl.a. Adam Sandler och Kathy Bates). Helt okej, inte mycket utöver det vanliga. Förutsägbar och allt det där man kan förvänta sig av komedier, duger att kolla på. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

 Shutter island (thriller, 2010, med bl.a. Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Michelle Williams, Ben Kingsley). Oh my god, så bra, så bra! Minst sagt sevärd. Spännande. Leonardo DiCaprio gör ett fantastiskt jobb! Handlingen verkade väl inte så mycket att hurra för till en början, men den tog sig och filmen avslutas på ett minst sagt oväntat sätt. Som sagt, skitbra! [Klicka här för att läsa mer om filmen]
22 mars 2010.

2010-03-22 21:28:58 Vardag 2 kommentarer.

Jag saknar den du var, för du var bäst och vi skulle alltid vara oslagbara.
Det finns ett tomrum, en slags konstig tystnad inom mig.
"...och jag undrar vad du tycker om mig nu, har du förändrats?"
Jag saknar den du var, för du var bäst och vi skulle alltid vara oslagbara.
Det finns ett tomrum, en slags konstig tystnad inom mig.


"...och jag undrar vad du tycker om mig nu, har du förändrats?"
Ananas, den köttätande frukten.

2010-03-22 09:54:51 Vardag 6 kommentarer.

Haha, ja, akta er för att käka en färsk ananas, den äter dig levande. Det är sant! Nåja, jag kanske överdriver lite. Visste ni däremot att Ananas innehåller ett frätande ämne? En proteinförtärande enzym som irriterar hela jävla munnen, får det att blöda och skit. Nu överdriver jag inte. För att göra hela ananas-ätar-situationen mindre läskig så kan man undvika att äta stammen, inte trycka i sig för mycket ananas, eller vara lite feg och köpa konserverad. :)
21 mars 2010.

2010-03-21 20:33:59 Vardag 2 kommentarer.Now I'm standing here, embrace me.
You could have seen my fear, but you've never been there.
19 mars 2010.

2010-03-19 15:26:12 Vardag 6 kommentarer.

Some dudes know all the right things to say.
When it comes down to it, its just a game.
Instead of talking let me demonstrate, yeah,
get down to business, let's skip foreplay.
In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.Är det tillåtet att vara såhär förvirrad? Fan.

Dagens låt.

2010-03-18 23:37:17 Musiktips 3 kommentarer.

Jason Derulo - In my head
18 mars 2010.

2010-03-18 15:07:25 Vardag 7 kommentarer.

Fan, om man skulle ta och sova en skvätt kanske? Klockan är tydligen bara tre på eftermiddagen, men det känns som om den skulle vara förskräckligt mycket senare än så. Inte har det varit en bra dag heller. Igårkväll var jag så trött att jag somnade mitt i ett sms jag höll på att skriva, med tröja på, utan att ha tagit mitt p-piller och utan att sätta alarmet. Kan ni tänka er mig imorse då? Fem i åtta vaknade jag, alltså fem minuter innan jag började min praktik, slet på mig byxor, strumpor, skor, jacka och skenade iväg. Ja, med samma tröja som jag sovit i. Ingen frukost eller p-piller eller en chans att se mig i spegeln eller något, såg förmodligen ut som hej-kom-och-hjälp-mig när jag kom inspringandes på praktiken imorse. Och min handledare bara skrattade åt mig. Dessutom så höll jag på att kissa på mig. Livet har dålig humor ibland.
17 mars 2010.

2010-03-17 12:19:45 Foto 10 kommentarer.You'll burn and I'll eat your ashes,
the possible way of seducing a corpse.
Poängen med att ha frågestunder?

2010-03-16 11:21:38 Vardag 9 kommentarer.

Har suttit och funderat på det här med frågestunder, som folk så ofta har på sina bloggar. Överallt ser man dem. Frågan är, varför? Vad är poängen med dem? Har man det för sin egen skull eller för läsarnas? Vågar folk inte fråga om saker annars? Och varför i hela friden jagar man massor av helt främmande folk som ska ställa en fråga, istället för att bara låta de som har något att fråga göra det? Är främlingar så otroligt intresserade av andras liv, egentligen? Borde alla ha en frågestund ibland, eller är det bara vissa det passar? Borde jag?

Jag är inte emot frågestunder alls, tro inte det, jag förstår bara inte meningen med dem. Förklara för mig!
16 mars 2010.

2010-03-16 10:16:29 Vardag 1 kommentarer.

So, ny header blev det ändå. Känns bra, lite renare och inte så rörigt. Better for the eyes. Resten av designen får hänga kvar, dock, och det gillar vi. Visst, va? ;)

Igår var jag på mitt Tryggvemöte, länge sedan sist, uttråkad blev jag också. Känns inte riktigt som att jag egentligen behöver gå där längre, men jag måste försöka tvinga mig dit ändå... Let's face it, all hjälp jag kan få med att hantera känslor behövs nog ändå. Mh. Efter mötet var jag med Sanna ett tag, busigt roligt som vanligt! Min lilla bananpaj.

Praktik idag, börjar 1 och slutar 8. Det ser vi fram emot. Not.
15 mars 2010.

2010-03-15 11:46:50 Vardag 8 kommentarer.

Alltså, jag är redan (efter bara ca en månad) trött på min design, delar av den i alla fall. Speciellt headern. Funderar på att göra lite nytt, men än en gång sviker min fantasi mig. Det känns bara så fult just nu. Äsch, jag vet inte.

Helgen blev helt okej i alla fall, det var väl inte överdrivet roligt på Hamnplan i lördags men jag ska inte klaga. Lite dåligt med folk bara, ehe. På något vis slutade det med att jag kom hem halv sex på morgonen i alla fall, haha. Söndagen blev slapp, sov till 2 och lekte sedan med Adrian i några timmar. 

Förresten så kom Rasmus hem från Göteborg inatt också, awesome.
14 mars 2010.

2010-03-14 16:47:07 Foto 7 kommentarer.it's cold outside but between us it's worse in here
the world slows down, but my heart beats fast right now
I know this is the part where the end starts
I can't take it any longer, thought that we were stronger
it's cold outside but between us it's worse in here
the world slows down, but my heart beats fast right now
I know this is the part where the end starts
I can't take it any longer, thought that we were stronger
I told myself I won't miss you, but I remember what it feels like beside you.

2010-03-13 17:07:05 Vardag 2 kommentarer.

Nej, du skulle väl inte fortsätta vara sån, eller?
Same shit as always. Och jag är så jäkla trött på det.

Well, well, tog mig nästan igenom hela praktikdagen! Traskade hem en timme tidigare, mest för att slippa stressa med dusch och så, but still. Nu sitter jag och slappar, ska snart slänga i mig mat och hitta kläder osv. För övrigt så ville Morgan också hänga på ikväll, så det blir nice! Jag, Marre, Adrian och Mogge. (Jag och Marre ska förresten dansa rumpan av någon, men ssshh, det är hemligt ;). Bli bara inte förvånade om ni ser en ensam rumpa ligga någonstans på Hamnplan!). Humor ja.
13 mars 2010.

2010-03-13 07:37:21 Vardag 3 kommentarer.

Det här kommer bli en awesome dag, det känner jag på mig. Not. Upp klockan 7, trots att det är lördag, för att ha praktik från 8 till 4. Sedan hem och duscha, göra mig i ordning, äta osv, osv, osv, och efter det förfest/krogen med Marre och Adrian. Stressad dag? En aning, va. Dessutom så borde min mens komma idag, vilket innebär extrem värk i mage, rygg och alla kroppsdelar i närheten. Plus illamående och huvudvärk. Jodå, det här kommer bli en awesome dag.

Nu kör vi.
And I can't live in a world without you now.

2010-03-12 22:11:10 Vardag 0 kommentarer.

Vi har varit tillsammans i 9 månader och 2 veckor.
Det är stjärnklart ute.
Jag lyssnar på världens kärlekslåt.
Det känns tomt utan dig nu älskling.
Det är inte lätt när det är svårt, som man säger.
Vi har varit tillsammans i 9 månader och 2 veckor.
Det är stjärnklart ute.
Jag lyssnar på världens kärlekslåt.
Det känns tomt utan dig nu älskling.


Det är inte lätt när det är svårt, som man säger.
12 mars 2010.

2010-03-12 12:04:26 Vardag 2 kommentarer.

Snälla, rädda mig från den här helgen! Ska strax slänga i mig lite mat, fixa i ordning mig och traska iväg till praktiken. Börjar 2 och slutar, well, någon gång mellan 7 och 9 tror jag. Det blir så långt från awesome man kan komma. Har praktik imorgon också, gissar på att jag börjar tidigt och slutar runt 2, på en lördag. Just shoot me. Dessutom så är Rasmus bortrest hela helgen, så vem ska trösta mig och krama bort min ångest? Va, va, va? Någon frivillig? Blir troligen mest tröstätande, sängliggande och filmtittande, sounds like something I would do.

All for now.
Filmtips.

2010-03-12 11:10:48 Filmtips 0 kommentarer.

Filmer markerade med ett  är rekommenderade.

This is it
(dokumentär, 2009, med/om Michael Jackson). Sjukt överskattad film! Sure, lyssnar man på MJ så är det väl en jättebra film. Skulle det komma en liknande om Marilyn Manson så vet jag att jag skulle slänga mig över den, så... Men för övrigt så förstår jag inte varför folk säger att den är så himla bra? Lyssnar man inte på honom så är filmen inget att se. Jag gillade inte MJ innan han dog och till skillnad från resten av befolkningen så tänker jag inte gilla honom nu bara för att han är död. End of story. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

Bröllopsfotografen (komedi, 2009, med bl.a. Tuva Novotny, Johannes Brost och Kjell Bergqvist). Bara ännu en halvdan svensk film, en i mängden och absolut inget att hurra för. Nej, jag gillar inte svenska filmer, och denna var ganska tråkig. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

New town killers (action/thriller, 2008). Det började helt okej och fanns en bra idé bakom filmen, men i slutändan blev det ändå mest en utdragen katt- och råttalek som inte roade mig alltför mycket. Hade räckt att göra denna som en kortfilm, tror jag. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

 Make it happen (drama/dans, 2008). Dansfilm, så det säger sig självt att jag tyckte om den. Finns nog ingen härligare genre på film, ehe. Egentligen sticker den väl inte ut särskilt mycket från resten av dansfilmerna som finns, men, måste ses om man gillar den sortens film. Which I do. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

The hills run red (skräck, 2009). Åh, nej, snacka om misslyckat. Läser man vad filmen ska handla om så låter det ju bra, men jag blev sjukt besviken måste jag säga. Inte bra alls, faktiskt. Nej. 

11 mars 2010.

2010-03-11 09:33:21 Vardag 0 kommentarer.

I just wanna be alone tonight,
I just wanna take a little breather
'cause lately all we do is fight
and every time it cuts me deeper.
'Cause something's changed,
you've been acting so strange,
and it's taking its toll on me.


Ligger hemma i sängen, är ledig idag. Har kollat lite på Vänner, ska snart kolla på film. New town killers. Funderar på om jag ska baka Blueberry cheesecake brownies också kanske, om jag orkar, senare. Låter ju så jäkla gott. Det skulle dock betyda en jobbig tur till en affär långt bort, huh.
New look.

2010-03-10 15:10:09 Vardag 3 kommentarer.

Hela färgningsprocessen tog ca 5 timmar. Avfärgning, avfärgning, rödfärgning.
För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?

2010-03-09 04:35:02 Vardag 0 kommentarer.

Klockan är 04.25, dags att sova strax. Lekte med Adrian ikväll, han stannade väl ungefär från 10 till 4, great med sällskap. Vi tog det mest lugnt, kollade youtube och sedan Jeff Dunham - arguing with myself. Trevligt, yao.

My head is playing games with me;
I'd love to just get lost in
us, go with the moment and forget it all,
feeling you and me, together, watching our worlds collapse as one.

God natt y'all!
Känslor som dansar runt och stampar mig på tårna.

2010-03-08 16:11:52 Vardag 4 kommentarer.

Ligger i sängen och känner mig allmänt vilse. Nej, jag har inte gått vilse i sängen. Vilse på insidan, i tankar som springer åt alla möjliga håll och känslor som dansar runt och stampar mig på tårna. Jag vill inte vara här och jag vill inte känna såhär, jag kan inte se mig i spegeln för jag tål inte mig själv och det är inte ens mig jag ser. Främling. Jag vill vara på ett sätt men borde vara på ett annat, jag måste säga en del saker för min egen skull men måste lika mycket låta bli för alla andras skull. Måste hela tiden tänka på vad jag inte kan säga och inte kan göra, och vem jag ska vara. För det vore ju ett helvete för alla er andra om jag var mig själv någon gång. Ni är idioter och patetiska om ni någonsin får för er att ni vet vem jag är, om ni tror att ni känner mig. Som om jag skulle tillåta att det hände.
8 mars 2010.

2010-03-08 14:22:03 Vardag 1 kommentarer.

Jag är stolt över mig själv, åkte hem ifrån Stockholm med lite över 400kr kvar. Riktigt bra gjort av mig. Fick dessutom med mig två par underbara skor hem, varav ett par ska användas på balen, och guess what? Jag hittade även en studentklänning! Skönt som fan måste jag säga. Nu är det bara skor till studenten kvar som ska köpas, men jag har ju en svag idé vad jag letar efter i alla fall. Ehe.
So, nu är man på Gotland igen, bye bye storstaden. Tummen ner för det. Det var skönt att träffa Rasmus igen igår i alla fall, han har nog saknat mig väldigt mycket verkade det som. Det brast i mitt hjärta när jag sa till honom att jag vill tillbaka till Stockholm.
Jag är stolt över mig själv, åkte hem ifrån Stockholm med lite över 400kr kvar. Riktigt bra gjort av mig. Fick dessutom med mig två par underbara skor hem, varav ett par ska användas på balen, och guess what? Jag hittade även en studentklänning! Skönt som fan måste jag säga. Nu är det bara skor till studenten kvar som ska köpas, men jag har ju en svag idé vad jag letar efter i alla fall. Ehe.

So, nu är man på Gotland igen, bye bye storstaden. Tummen ner för det. Det var skönt att träffa Rasmus igen igår i alla fall, han har nog saknat mig väldigt mycket verkade det som. Det brast i mitt hjärta när jag sa till honom att jag vill tillbaka till Stockholm.
Filmtips.

2010-03-08 12:21:42 Filmtips 1 kommentarer.

De filmer som är markerade med  är rekommenderade.

 The forgotten
(thriller, 2004, med bl.a. Julianne Moore). Bra film, indeed. Jag gillar det här temat med att leka och trixa med folks minnen, sådana filmer går ofta hem hos mig. Spännande, och trots de övernaturliga delarna, som lätt kunde ha förstört hela filmen, så har jag inget att klaga på! [Klicka här för att läsa mer om filmen]

Shall we dance?
(romantisk komedi, 2004, med bl.a. Richard Gere och Jennifer Lopez). Ganska mysig, halvbra film. Kärlek, dans och "så levde de lyckliga..." i stort sett. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

The hitcher (action/thriller, 1986). Sådär, ganska tråkig faktiskt. Skådespelet kändes ibland lite väl framtvingat. Vill man se den så föreslår jag att man ser den nya från 2007, som i alla fall är snäppet bättre. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

Drag me to hell (skräck, 2009, med bl.a. Justin Long). Sjukt obehaglig film! Jag, som inte är särskilt lättskrämd alls när det gäller filmer, var tvungen att titta bort ibland och gömma mig lite i täcket. Jag är glad att jag hade sällskap, för annars hade jag nog inte ens vågat se klart den, haha.. Självklart tycker jag då att den är sevärd, eftersom den lyckades skrämma mig. Ett stort, stort plus för denna film! Love it, en lyckad skräckfilm, äntligen. [Klicka här för att läsa mer om filmen]

Angus, thongs and perfect snogging (komedi/drama, 2008). Kände mig lite för gammal för denna filmen egentligen, men den var så härligt barnsligt lättsam, en riktig tjejfilm (för de runt 12 år, plus minus 3 år kanske). Ibland får man ta fram barnet i sig och se på sådana här filmer! :) Dessutom så var killarna i filmen sjukt snygga, ehe. [Klicka här för att läsa mer om filmen]
Alice i underlandet (3D)

2010-03-08 09:59:51 Filmtips 4 kommentarer.

Se trailern...


Var alltså på bio med Ralle och hand bror i lördags och såg Alice i underlandet 3D. Riktigt bra film, måste jag säga, sådär skönt annorlunda. Filmen var inte alls vad jag hade förväntat mig, då handlingen skiljde sig mycket från den riktiga Alice i underlandet-berättelsen. Tim Burton (regissören) har i filmen blandat berättelserna om Alice i underlandet och Alice i spegellandet, vilket man inte alls blir särskilt förvarnad om innan man ser filmen. Själv har jag läst Alice i spegellandet, men jag kan tänka mig att om man gillar Alice i underlandet och inte känner till Alice i spegellandet så kan filmen bli något av en besvikelse, perhaps. 

Nåja, filmen uppfyllde inte riktigt mina skyhöga förväntningar, men det är definitivt en film som ska köpas när den kommer på dvd! Burton gjorde ett bra jobb, och jag är inte alls besviken. Däremot så var det väl en aning överskattat att se den i 3D, då jag hade förväntat mig mer på den fronten, men som sagt - jag är inte alls besviken.

Skulle nog vilja säga att den var ganska AWESOME ändå. Ja, jo. Tycker definitivt att den är sevärd, så spring till närmaste biograf allihop! Do it. Run Forrest, run!
Stockholm, baby!

2010-03-06 23:06:41 Vardag 0 kommentarer.Spenderar helgen i Stockholm med denna wünderbara pojke! Trevligt det, jag trivs enormt bra här måste jag säga. Bor hemma hos syster också, så det gör det hela tusen gånger bättre! :)

Igårkväll satt vi på systers jobb och drack lite, medans vi väntade på att hon skulle sluta. Däremot så var jag trött redan vid 10, så de följande tre timmarna var inte alls särskilt roliga, haha... Idag var jag och Ralle på stan och kollade runt, shoppade lite och så. Kände mig väldigt duktig som bara gjorde av med 550 kr! Så olikt mig. Fick dock med mig en tröja och en klocka hem, båda välbehövda! :) Awesome me. På kvällen blev det bio med Ralles bror också, Alice i underlandet 3D. Nice som fan. Jag är så snygg i 3D-glasögon!

Imorgon blir det att umgås med syster och kanske ner en sväng på stan igen, we'll see. Sedan tillbaka till Gotland på kvällen of course.

4 mars 2010.

2010-03-04 14:59:01 Vardag 1 kommentarer.

Det finns inget som kan jämföra sig med att ha någon som ler varje morgon när han får syn på dig.
Det är nästan för bra för att vara sant.
You fat guys can't compete with me!

2010-03-04 02:31:58 Vardag 1 kommentarer.

han: boobies :D
jag: ja, vi tjejer är ju kända för att ha sådana. vi och feta killar.
han: måste nog påstå att dina är snäppet bättre än de feta killarnas
jag: vilken bra komplimang!
han: jag vet, helt sjukt! ligga?Någ
Kvällens/nattens roligaste:

Okänd kille:
boobies :D
Jag: ja, vi tjejer är ju kända för att ha sådana. Vi och feta killar.
Okänd kille: måste nog påstå att dina är snäppet bättre än de feta killarnas.
Jag: vilken bra komplimang!
Okänd kille: jag vet, helt sjukt! Ligga?

Haha, det finns bra konstigt folk där ute! Fick mig ett gott skratt i alla fall. (Och visst är det ingen tvekan om att man hoppar i säng med någon när man fått en så fin komplimang? ;) hahaha.)
3 mars 2010.

2010-03-03 22:56:01 Foto 2 kommentarer.Do I trust some and get fooled by phoniness,
or do I trust nobody and live in loneliness?
Because I can't hold on when I'm stretched so thin,
I make the right moves but I'm lost within.
I put on my daily facade, but then I just end up getting hurt again,
by myself.
2 mars 2010.

2010-03-02 12:18:57 Vardag 2 kommentarer.

Sitter här i sängen hemma hos Rasmus och väntar på att han ska vakna. Själv känner jag mig ganska rastlös, faktiskt. Småhungrig också. Snart är det nog dags att hoppa lite på honom så att han kommer upp, haha. ;) Nejdå, så evil är jag inte. Inte alltid i alla fall.

Senare idag, när jag fått upp Rasmus that is, blir det ut och fota massa, wiie. Så sjuuuukt roligt. ♥

Förresten, har ni någonsin drömt en riktigt hemsk mardröm, en såndär som verkligen stannar med er resten av dagen? Jag hade en imorse. Drömde att min syster dog, och när jag vaknade så grät jag. Usch.
Men de och jag var aldrig vänner, nu ser jag. Nej, vi var luft, luft och inget mera.

2010-03-01 22:46:36 Vardag 4 kommentarer.Finfin bild på mig och Milla från i fredags (den enda lyckade bland våra desperata försök att få till en klok bild)! 

Kan inte sluta tänka på det som har hänt. Jag gjorde mig av med två falska personer, som jag så länge sett som mina vänner, och jag ångrar mig inte. Jag har satt ner foten och den stannar nere. Jag som inte vill ha ovänner. Jag som så lätt tar tillbaka folk in i mitt liv, vad de än har gjort. Jag som hatar att vara arg på någon. JAG. De får snacka så mycket skit de vill, vända folk emot mig och förstöra så mycket de kan. Jag ångrar mig inte. Tänker på det varje dag, i stort sett, och jag är stolt över mig själv. Jag gjorde något för min egen skull, för att jag förtjänade bättre.

Dessutom så vann jag en bättre vän under tiden, och jag känner att jag kan lita på dig och du kan lita på mig.
1 mars 2010.

2010-03-01 21:53:01 Vardag 0 kommentarer.

Tänk att det redan har gått två månader på det nya året! Bara tio kvar, hah. Det har gått fort, inte sant? Well, well.

Sitter hemma hos Rasmus ute i Näs nu, han pluggar och jag sitter vid datorn. Tummen upp för det, va. Tidigare idag träffade jag Marre en stund, och sedan Ralle. Vi, jag och Ralle alltså, bokade stockholmsresan och bion (äntligen fick vi det gjort, haha)! Så på fredag bär det av hem till älsklingssyster ♥, jag längtar. Fick även låna hans systemkamera igen, så de närmaste dagarna kommer man nog inte kunna se mig utan den i släptåg. Fucking awesome in my opinion. :)

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0