30 juni 2010.

2010-06-30 20:06:19 Vardag 5 kommentarer.

Varit på stan idag med Marie (jag som skulle spara mina pengar, sa jag senast imorse...). Fick med mig en oversize skjorta med mig hem, finfint! 2-3 storlekar för stor, men kan vara skönt med lite slappare kläder, slippa leggins och strumpbyxor och shorts och allt det där. Väldigt många och i den meningen.

Gjorde även ett besök vid Arbetsförmedlingen. Hu, vad vuxen jag börjar bli. Skrev in mig och fick tips om ett jobb som jag ska sticka iväg och söka imorgon. Njodå, det blir nog bra det! :)

Nu ska jag nog ta mig ett stort, kallt glas vatten. Har hört att det kan vara bra i värmen? Hih.
Rea på Nelly.com!

2010-06-29 13:53:12 Vardag 9 kommentarer.Rean på nelly.com har väl inte undgått någon, va? Är väldigt sugen på att beställa en av de här klänningarna, så sjukt söta. Frågan är, vilken ska man välja? :)
"I'll be me, soon."

2010-06-29 12:17:46 Vardag 1 kommentarer.

Var vid tandläkaren igår, and boy did they have good news! Mmhm, om 44 dagar (för att vara exakt) så åker tandställningen ut. It's great! 12 augusti känns för tillfället ganska långt bort, men det är ju trots allt bara 1½ månad ungefär. Great, great great! Mindre nice att jag ska sova med nån grej varje natt i ett år sen, men det löser sig.

När jag var på väg hem susade tanken genom mitt huvud att jag, i stort sett, kommer vara den jag vill vara när tandställningen är ur. Sure, bättre självkänsla nu än innan den sattes in, men definitivt ännu bättre när den åker ur igen. Kommer inte behöva oroa mig för att folk tänker på den längre. Nepp. Dessutom så kan jag ta hål i tungan då. Mm. I'll be me, soon.
I'm not the brightest lamp in the room...

2010-06-27 21:20:21 Vardag 0 kommentarer.

Haha, fin rubrik.

Men seriöst, ibland kan man undra vad min hjärna sysslar med istället för vad den borde göra...
1. Spenderade ca 9 timmar med att försöka installera ett spel på min dator, innan jag kom på att köra det som Administratör. Så lätt var det att fixa. (Rasmus var med på de första 6 timmarna, så tji på honom också!)
2. Letade runt halva Stockholm efter en modell på bh som jag redan hade hemma och alltså inte behövde köpa.
3. Dessutom så glömde jag mitt leg hemma idag när jag skulle ut och käka, men ändå tänkte jag ta cider. Fint, fick gå hem och hämta och sedan gå tillbaka.

Livet är bra härligt ibland.
27 juni 2010.

2010-06-27 13:26:09 Vardag 0 kommentarer.

Evigheter sedan jag skrev något i den här stackars bloggen. 12 dagar typ. Nästan två veckor. Folk måste vara bra nyfikna vad jag har hittat på under tiden. Eller...? Haha.

Nåväl, den senaste veckan har jag varit i Stockholm. Åkte förra lördagen och kom hem nu i torsdags natt. Helt awesome vecka! Pier Pressure i söndags, bio två gånger i tisdags, gröna lund i onsdags, och så självklart en del shopping utöver det. Even better; resan gjordes med älsklingsRasmus. Eeeveen better; vi bodde hos syster, så fick umgås med henne också! Grrrrreat! :)

För att försöka undvika ett överdrivet långt inlägg så lägger jag in ett annat senare om Pier Pressure, med lite bilder och sådär. Blir väl bra, va?! :)

Nu ska jag försöka installera The Sims 1 + expansions på min dator. Wish me luck (för jag har redan spenderat ca 8 timmar med att försöka göra det.)
15 juni 2010

2010-06-15 10:45:40 Vardag 1 kommentarer.

Dagens to-do-list:
• Vakna √
• Käka frukost √
• Duscha
• Lägga in ny musik på mp3
• Träffa Anton
• Ta bussen till Näs
• Feeest

Sådär lagom intressant dag (men ganska full av happenings, vilket såklart gör mig smått stressad). Och ja, det är sant, när jag planerar en dag så börjar jag alltid med "vakna". Vem vet, annars man kanske glömmer det.

Imorgon är det jobb som gäller... sådär lagom kul när man är bakis. Förhoppningsvis är vi inte det.
14 juni 2010.

2010-06-14 23:45:12 Vardag 0 kommentarer.

... och idag hade jag och Rasmus en jättemysig dag, tycker jag. Vi satt på en brygga vid norderstrand och badade fötterna i havet (eller ja, han satt med skor och försökte undvika att bada dem). Senare köpte vi bakad potatis (yum!) och satte oss nere vid havet igen, denna gång i bilen dock, och käkade. Sjukt mysig dag. Mmh-mmh-mmh. :) ♥
11 juni 2010.

2010-06-11 15:11:50 Vardag 2 kommentarer.

Sitter och smuttar på tranbärsdryck och lyssnar på Paramore... livet efter studenten är spännande. Haha, anyways, jag kan behöva en lugn dag, för sen är jag upptagen de närmaste två veckorna nästan. I och för sig så är det kanske inte så jätteansträngande saker jag ska göra varje dag, but you know, att ha planer varje dag i nästan två veckor tar på krafterna. ;)

För övrigt så är det smått irriterande att det tar evigheter för H&M att få hit mina kläder! Ska det verkligen behöva ta över en vecka?! Visst, fine, jag bor på Gotland och kan inte förvänta mig att få sakerna över en natt... Men en hel vecka, eller mer? Nej, tack. Förhoppningsvis får jag ett sms nu vid kl. 4 som säger åt mig att springa och hämta ut mitt paket. Annars blir jag ledsen i ögat. :) Jaja, bara att vänta och se.
10 juni 2010.

2010-06-10 20:56:10 Vardag 0 kommentarer.

Det har varit ett jäkla tjat på mig om Pier Pressure den senaste.. ja, månaden i alla Först kändes det helt omöjligt att få åka dit, sen kändes det mer overkligt att det faktiskt kanske skulle hända, men nu gott folk.. nu känns det verkligt. It's so on! Festivalbiljett och bussbiljett bokat och betalat idag, fucking awesome. √

Nedräkningen börjar... 10 dagar kvar.
Studentbilder.

2010-06-09 10:52:12 Vardag 2 kommentarer.

me & siz ♥... och så såg jag ut. Kul att väskan går längre ner än klänningen. :)Lägger bara upp dessa bilder från studenten. Hade jag haft en bild på hela min klass så skulle den ha kommit upp med, men sån tur hade vi inte. Haha. This will have to do. :)
Med hela livet framför oss...

2010-06-08 16:46:56 Vardag 0 kommentarer.

Aaaaah, jag har tagit studenten. Nu är det hela 5 dagar sedan (!), men jag har fortfarande den där känslan att det är skolan som gäller på måndag... eller nästa vecka... eller åtminstone i höst. Men nej. Ena dagen redlös, nästa dag arbetslös. Det känns dock riktigt härligt! När jag gick i skolan och folk sa åt mig att jag hade hela livet framför mig så kände jag typ "blöhhh, sooo faaar awayyyy.." men nu känner jag det själv; hela livet framför mig. Livet är här. Livet börjar nu. FATTAR NI?! :D
Spelschemat för Pier Pressure.

2010-06-05 13:00:45 Vardag 1 kommentarer.So, nu har spelschemat för Pier Pressure släppts. This is it. Som det ser ut så är det fyra band jag ser fram emot att se, resten är väl sisådär. Vill strypa mig själv eller någon annan för att Paramore och Neverstore spelar samtidigt dock, det gör ont att välja bort Neverstore. Wääh. Får se var man hamnar på förmiddagen också, något blir det alltid! :) Mm, men lite missnöjd är jag allt. Det är jag. Faktiskt.
För vi ska ta studenten, för vi ska ta studeeeenteeen...

2010-06-02 22:40:25 Vardag 2 kommentarer.

Mm, det är nu det gäller. (Nja, snarare om 10 timmar och 20 minuter). Jag förstår det ännu inte. Förstår ni? STUDENTEN. Jorå, såå ehh.. är det fest imorgon eller? ;)

Night night, nu ska jag försöka sova som ett litet barn dagen innan julafton.
För att ingenting är magiskt.

2010-06-01 15:52:19 Vardag 0 kommentarer.

Maybe I know somewhere, deep in my soul, that love never lasts,
and we've got to find other ways to make it alone, keep a straight face.
I've always lived like this, keeping a comfortable distance,
and up until now I had sworn to myself that I'm content with loneliness,
because none of it was ever worth the risk...


Det må vara en låt, men den här biten är skriven om mig. Jag lovar.

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0