Tummen upp för hårfärg.

2009-09-29 16:50:31 Vardag 2 kommentarer.


Ny hårfärg, för er som inte redan sett det. Jag trivs i alla fall. Vaknade dock samma natt med massa ångest, men det gick över på morgonen och nu är jag bara nöjd. Jag slipper mitt gula/gröna hår som skulle föreställa blont. Thank god för hårfärg säger vi.


Mjau.

You're such a dirty, dirty rockstar.

2009-09-25 16:54:13 Vardag 1 kommentarer.

5 veckor och 3 dagar kvar. Tiden går fort! Vi som inte ens har bokat båt och vandrarhem än... Hah, jag som brukar vara ute i så god tid annars. Jag längtar. Jag vill till Globen nu, jag vill se honom nu! Jag kan inte sluta tjata om det. Ni får ursäkta. ;)

Har ni sett/hört reklamen för Fritidsresor förresten? Ni som har det, vilket nog dom flesta har fast man inte minns det, har ni tänkt på vilken låt det är? Det är den där från moulin rouge! It's a little bit funny, this feeling inside... osv. Han som sjunger låter så sjukt flummig bara, så man tänker inte på att det är den låten! Haha, det är lite roligt. Faktiskt.

Som utlovat kommer citatet från Manson här (han är awesome!):
"I can, but do not need to defend myself And the absurd accusations that the average press has clinged onto. If we need a nude photo of me to prove that I am far different than the soon-to-be-murdered-in-their-home press has decided to fabricate, that is easy. But if one more "journalist" makes a cavalier statement about me and my band, I will personally or with my fans help, greet them at their home and discover just how much they believe in their freedom of speech. I dare you all to write one more thing that you won't say to my face. Because I will make you say it. In that manner. That is a threat."
To hell med alla som pratar skit om honom, this one's for you. :)

Idag var jag med Marie en stund, sen med Ralle efter det. Gick på stan en sväng med båda, mys! Ralle är bäst i världen att gå på stan med. Wooh. Ikväll ska nog jag och Rasmus kolla på hockey, brrr.

That's all folks.


Mjau.

Counting the days.

2009-09-23 17:12:34 Vardag 0 kommentarer.


6 veckor och 5 dagar kvar nu! Är fortfarande lite fundersam över hur länge man kan behöva köa för att få en riktigt bra ståplats. Vad säger ni? Jag riskerar i alla fall inte att hamna långt bak, så kort som jag är! Haha. Nej, långt fram, nära denna underbara man ska det vara. Jag längtar, verkligen.

Sitter och försöker plugga lite nu. Komiskt nog så är uppgiften att skriva blogg, haha! Ska skriva och resonera om vad rädsla är. Är ganska nöjd med början faktiskt, så det är väl bara att kämpa på! Satsar på MVG (vilket jag kommer få utan större ansträngning, you'll see.) Blir det bra betyg kanske ni får se en snutt av den här. ;)

Saknar Rasmus <3

Har förresten ett till citat från Manson, som är riktigt bra, där han uttrycker hur trött han är på ryktena som går om bandet. Det är awesome. Lägger in det senare! :)


Mjau.

Hey, mr. sickly star.

2009-09-22 21:02:42 Vardag 1 kommentarer.

Gissa vem som har svininfluensan? Nej, inte jag, gissa igen.. Yep, that's right, Mr Marilyn Manson himself har svininfluensan! Det här är vad han själv säger om det:

"So I have officially been diagnosed, by a real doctor, with THE SWINE FLU. I know everyone will suggest that fucking a pig is how this disease was obtained. However, the doctor said, my past choices in women have in no way contributed to me acquiring this mysterious sickness.
Unfortunately, I am going to survive."

Haha, man måste älska honom! Inte länge kvar nu förresten, 6 veckor och 6 dagar. Globen, here we come.


Mjau.

Take my thoughts for what they're worth.

2009-09-21 12:21:09 Vardag 2 kommentarer.

I helgen var jag och Rasmus hemma hos honom i Näs, det var mys! Var ute och gick en lång sväng i lördags, klättrade över staket och gick över åkrar och busade oss. Plockade majs gjorde vi också, jajemen! Jag var helt fascinerad av det, att se en majskolv växa sådär. Haha. Man trodde nästan inte att det skulle finnas majs där under när man skalade dom, men jodå. :D Dom var till och med ätbara, kan ni tänka er.

Vi påbörjade en film också, men tack vare för lite plats på hårddisken så ville filmen inte fortsätta så vi fick inte se klart den. The amityville horror hette den i alla fall och den var riktigt bra, det jag såg av den vill säga, så förhoppningsvis kan jag se klart den någon annan gång! :) Någon som sett den eller?

Puss på er!


Mjau.

Jag vill ha munkar, munkar, munkar med hål i!

2009-09-17 14:52:05 Vardag 1 kommentarer.

Ja, om det är någon sötsak jag är riktigt svag för så är det munkar. Munkar med hål, utan hål, med glasyr, strössel, socker, kanel, vaniljkräm eller whatever. Munkar! Bara inte sådana med choklad på, blev riktigt äcklad första gången jag åt en sån och har inte vågat smaka sedan dess. Haha. Rasmus och jag åkte runt hela Visby igår för att köpa munkar, var i 4 olika affärer och tillslut hittade vi rätt! :) Ibland är man bra konstig. Gick nyss och köpte ännu fler munkar. Haha!

Nu sitter jag och kollar på film, Center Stage, verkar bra hittills. Jag gillar dansfilmer. Någon som har sett den?

Ikväll ska jag iväg och kolla på någon föreläsning om spädbarnsmisshandel på almedalsbiblioteket, obligatoriskt för hela min klass, men kanske kan bli intressant. Who knows.

Ska även träffa älsklingsrasmus snart, plus att han ska sova hos mig ikväll. <3

Nu ska jag få lite mat i magen och sedan kolla färdigt på filmen. Puss på er!


Mjau.

I love you though you hurt me so.

2009-09-10 14:25:41 Vardag 0 kommentarer.

Igår var jag och Rasmus hemma hos min syster en sväng, och gissa vad jag fick? Kläder, kläder, kläder! Massa kläder, nästan 4 kassar. Jättebra tycker jag, jag som inte har några kläder innan menar jag... Bästaste syster <3. Nu är frågan bara vart jag ska få plats med allting, any ideas?

Beställde studentmössa igår också! :D Kände när jag gick ut därifrån att det verkligen inte är långt kvar nu, bara 266 dagar idag. Blev lite kläder och småsaker också, så totalt gick det på ca 1890:- vilket inte är så mycket med tanke på att jag tog ganska mycket saker. Mammas reaktion däremot var "... ... ... är du inte riktigt klok?!" Haha.

För övrigt så är det 60 dagar tills vi ska se Manson på Globen. Awesome.


Mjau.

You've got to fight just to make it through.

2009-09-05 21:54:05 Vardag 3 kommentarer.

Ni kan dra åt helvete, allihop som lägger sig i, för jag umgås med vem fan jag vill! Vill jag umgås med Ralle, så gör jag det. Det har ni inte med att göra. Jag tänker inte förlora min bästa vän för att jag har ny pojkvän och ni tycker att jag gör fel. Jag skiter i er, ni är sorgliga, bry er om er själva istället. Ni är helt misslyckade, så som ni håller på. Yes.

Ikväll var jag hemma hos David en sväng, Morgan är på gotland! Wooh! Stannade dock bara 1½ - 2 timmar ungefär, kände mig inte särskilt social. Väldigt opepp faktiskt.


Mjau.

Pheew...

2009-09-01 17:37:39 Vardag 3 kommentarer.

Jag orkar inte skolan. Jag har tre skrivuppgifter kvar att göra på svenskan från förra terminen (varav en innebär att jag måste läsa en hel bok också) och en uppgift på matten, dessutom den där jäkla uppsatsen på engelskan. Utöver det så ska man komma ihåg vad som sägs på alla andra lektioner och göra småarbeten där också. Jag tror aldrig jag blivit trött på skolan såhär fort, och jag tror aldrig jag sett min klass så skoltrött. Whoa. Men jag ger inte upp, inte än!

Snart ska jag leka med Rasmus, och sussa med honom ikväll. Mys!

Ha det gött, som älsk brukar säga.


Mjau.


PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0