Marilyn Manson "Talking".

2009-11-30 17:17:50 Vardag 3 kommentarer.

Beställde den här boken idag! :) Satt på engelskalektionen i morse och letade fakta om Mr. Manson, så poppade amazon.com upp med en massa bra böcker om honom och smart som jag är kollar jag svenska sidor efter samma böcker. Surprise, surprise, denna bok kostade 29:- på Ginza! Happy Liz, I assure you! Ska förresten skriva en fem sidor lång uppsats om Manson, så ni är mer än välkomna att komma med förslag på infallsvinklar.
Muntliga delen av nationella provet i Svenska B.

2009-11-28 23:52:07 Vardag 1 kommentarer.

Talet jag höll på nationella i Svenska B hade bra effekt på lärare och åtminstone några i min klass, så förhoppningsvis kan jag nå ut till några här också. Om ni orkar läsa hela, vill säga. :) Notera att antalet dagar till studenten inte stämmer längre.

"Vet ni hur många dagar det är tills vi tar studenten, för att vara exakt?
202. Bra timing har vi också, mitt i finanskrisen tänker vi ge oss ut och söka jobb, försöka göra något av oss själva, hitta meningen med livet… Eller något. Själv har jag ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv, och jag tror nog inte att jag är den enda här inne som känner så. Det är väl nu, sista året på gymnasiet, vi ska ha kommit på vad som händer sen. Hur många här har gjort det? Hur många är säkra på vad ni kommer göra ett år från nu?

Vi vänder på det istället. Vi behöver inte vara säkra, det behöver man aldrig. Hur många 30-40åringar har man inte hört om som ännu inte vet vad de vill? Någonting de flesta av oss har däremot, är drömmar. Ett av de starkaste banden man har måste ju vara till sina drömmar, alltså framtidsdrömmar och liknande, inte de vi har på natten. Drömmar behöver inte vara stora, de behöver inte vara särskilt märkvärdiga, men vi har dem och vi håller hårt i dem.

Som sagt, drömmar behöver inte vara särskilt märkvärdiga, det kan till exempel vara en enkel dröm som att skaffa jobb, eller något så avancerat som att faktiskt bli chef någon dag. Det finns alla olika typer av drömmar; korta, långa, möjliga, omöjliga men ändå strävansvärda. Man kan ha en dröm om att vakna nästa morgon och upptäcka att favoritfrukosten står på bordet färdig att ätas, eller att man någon gång ska gifta sig rikt och leva lyxigt i en alldeles för stor villa.

Jag tror starkt på att man behöver drömmar för att överleva, för vad skulle vi vara utan dem? Tomma skal utan förhoppningar, utan något att sträva efter. Men jag tror även att man ska vara försiktig med vad man önskar sig. Var noga med att ha kvar de små drömmarna, håll fast vid hoppet och uppnå det ni kan. Köp de där skorna ni vill ha, våga prata med den ni spanat in, ät extra mycket frukost ibland. Bara för att.

Se även till att ha några drömmar som är ouppnåeliga, för så fort vi får det vi velat ha så vill vi inte ha det längre. Man vill ha det man inte kan få, endast för att man inte kan få det. Våga dröm om en resa runt jorden, våga dröm om att vinna flera miljoner på en trisslott, trots att det kanske aldrig kommer att hända.

Se till att aldrig sluta drömma, sluta aldrig hoppas. Uppnå så mycket ni kan. Låt inte en fånig finanskris ta hoppet ifrån er, och det gör ingenting om ni inte vet än vad ni vill med erat liv. Låt inte någon säga till er att det är något ni inte klarar av. Ha kvar drömmarna, för jag vet att vi kommer klara oss jättebra!"

You got a piece of me.

2009-11-27 11:00:42 Vardag 5 kommentarer.

Jag och Sannis bananis, igår ♥
Testade otroligt snygga glasögon på Bik Bok. Haha.

För övrigt så hade jag och Rasmus en mysig 6månadersdag igår! Vi såg på film, köpte nya underkläder till mig och gjorde våfflor. Mjau. :) Dessutom så var han sjukt underbar och överraskade mig med rosor. Älskling. ♥

Senare idag ska jag iväg och fika med mamma, sen träffa Rasmus igen. Great! :) Äntligen fredag.
Tjugosjätte november '09

2009-11-26 13:35:51 Vardag 1 kommentarer.

"You were like one of those guys, 
the kind with the wandering eyes
but I said "hey, what the hell,
for once in my life I'll take a ride on the wild side"
You were so full of yourself,
but damn, were you cute, as well."
Jag älskar dig Rasmus. Sex månader idag. Det kanske inte är mycket för världen, men det är mycket för oss.♥

Ska iväg och träffa Sanna banana en sväng nu! :) Äntligen.
It ain't wise to need someone as much as I depend on you.

2009-11-25 23:29:37 Vardag 0 kommentarer.

Den allra första pussbilden som finns på mig och Rasmus. ♥ Den har några år på nacken nu, men jag gillar den. Jag älskar dig, Rasmus Söderlund. Sex månader imorgon. We'll make it through, but I know it's hard right now.
I wanna rock right now!

2009-11-25 18:58:05 Vardag 1 kommentarer.

Dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince - I wanna rock

Sitter här med Marre, trevligt! :) Vi har så roligt. Jag lovar. Var på stan en sväng nyss, lika spännande som vanligt.

Hade även utvecklingssamtal idag, det gick riktigt bra. När vi sitter där och pratar om hur skoltrött jag är och att jag ska sänka kraven på mig själv så kommer hon och säger att hon gärna vill skriva tre bokstäver i mitt svenskabetyg. Awesome, haha.

Saknar Rasmus. ♥ Blähh på det.
I didn't ask for this.

2009-11-25 11:07:57 Vardag 0 kommentarer.

Hur motstår man att träffa någon som man av vana har träffat regelbundet de senaste månaderna? Det värker av längtan men jag måste lyssna på hjärnan nu, göra något för min egen skull. Jag bad inte om det här, vill inte inse att det måste förändras, men det går inte att låtsas som om ingenting hänt och följa dina spelregler längre. Game over.

"Do we have to play games to make a relationship work?"
- Carrie Bradshaw

In your diaries you can make what you did ok.

2009-11-24 22:07:12 Vardag 2 kommentarer.


Wooh, ny bloggdesign uppe och vi firar det med en otroligt snygg cambild på mig. Awesome, huh? Haha. Skämt åsido - vad tycker ni om designen? Jag vet att det finns någon med en åsikt. Come on, talk to me people :)
Ny bloggdesign, coming soon. Hopefully.

2009-11-23 12:19:41 Vardag 1 kommentarer.

Jag och Rasmus har suttit hela helgen nästan och filurat på en ny design till min blogg. Ja, en hel design, inte bara en ny header. Kan ni tänka er, jag som har varit för lat för det hur länge som helst. Det går segt, är ju inget proffs på sådant här, men det ska nog bli bra! :) Inget over the top, en ganska enkel design. Dock något mer än det alldeles för enkla jag har nu.

Hur viktig är designen för att man ska läsa bloggen, tror ni? Väldigt viktig, skulle jag nog vilja påstå. Jag kan bläddra igenom 50 bloggar utan att läsa en enda rad, endast för att designen var för tråkig. Första intrycket avgör om man orkar ödsla mer tid på den bloggen, sedan finns det väl en rad andra saker som gör att man fortsätter läsa den. 

Sättet personen skriver på är också otroligt viktigt! "Heeeej bloggen jah orka inte läsa nåns blogg om dem inte kan skriva klokt, lixom de är värkligen as jobbigt! Omg asså. Sär skrivning å fellstavning å allt asså shiit jah blir galen!!!" See my point? Här kommer några riktiga exempel, som jag har hittat på olika bloggar:

• sen ba oj shit ae fy fan
• så himlans äkligt !
• Jag fattaar inte att folk e rädda för sprutan jag är barar rädd för eftereffekten
• bråkade lit me mamma, de rädde ut sej,

Bara jag som inte klarar av bloggar skrivna på det sättet? Usch och hu och blä.
Knorrvaccin.

2009-11-20 22:40:30 Vardag 1 kommentarer.

Mm, jag har blivit så himla trött på alla som skriver att de tagit sprutan mot svininfluensan! Gahh, vart man än läser så är det folk som tagit den, blivit sjuka av den och buhu så synd det är om befolkningen. Eller hur, va? Hur många är intresserade av att läsa att jag tog den igår och mår halvkasst idag? Mm. Mitt ena öga är svullet, för övrigt är det feber och illamående samt extrem smärta i armen... Nu är det bara att vänta på en knorr. Någon som fått sin än? :)

Förresten så lyckades jag bra med muntliga redovisningen på Svenska B nationella - MVG! Woho. Anyways... Nu ska jag och älsklingsrasmus lägga och och kolla på film. ♥ God natt.
2012.

2009-11-19 23:04:53 Filmtips 1 kommentarer.

Var på bio igår, med Ralle, och såg den omtalade 2012 (med bl.a. John Cusack). Hade väl inte så höga förväntningar på den innan, kändes inte riktigt som min typ av film, I guess. Så fel jag hade! Den var superbra, verkligen. Påminde mig om The day after tomorrow vs. Titanic goes apocalypse. Ungefär. Haha. Den var sjukt snyggt gjord, den var spännande, den var... väldigt bra. Jag rekommenderar er att se den. Även om ni kanske inte gör det på bio. ;) Mm. Se den. Jag tyckte verkligen om den. (Ralle hade lite annorlunda åsikter dock, men strunta i honom, haha). :)

Själv tror jag inte riktigt på det där att jorden kommer gå under i december 2012, men lite småskraj kommer man väl vara ändå när det närmar sig... haha. Jag tror nog mer på Newton som sa att jorden går under 2060. Vad säger ni, kommer vi utplånas om 3 år?
...and every day I can't wait to die.

2009-11-18 12:07:05 Vardag 0 kommentarer.

Jag har varit urusel på att blogga den senaste veckan, I know. Fyllde år i fredags, hade en toppenkväll med min älskade syster! Ska lägga upp någon bild på det snart, så fort hon orkar skicka dem. ;) I lördags mådde jag ganska obra, om man säger så. Lyckades även ramla i trappan i lördags, smidig som jag är! Oturligt nog var det en stentrappa också. No harm done, though. :)

Inatt gick jag och lade mig halv 2, gick upp halv 7 i morse och hade sedan nationellt prov, uppsats, i tre timmar. Awesome, huh? Gick relativt bra dock, tror jag. Nu är jag trött, mår smått illa och saknar Rasmus kramar. Ska kolla lite på 902 10 och hoppas på att han hör av sig snart. ♥

Lägg även märke till några små förändringar i min bloggdesign! :)

Your face brings me death every day,
and every day I can't wait to die.
Bury me, love, bury me.
Filmtips.

2009-11-17 18:56:37 Filmtips 0 kommentarer.

De filmer markerade med ett är de som är rekommenderade av mig.

Darkness falls (rysare, 2003, med bl.a. Emma Caulfield). Hmm, Marre sa att den skulle vara läskig från början till slut så mina förhoppningar var ganska höga. What a waste! Den var inte läskig. Den var kanske inte helt värdelös, men det var inte bra i alla fall. Skräckis om tandfén, awesome...? [Klicka här för att läsa mer om filmen]

Beerfest (komedi, 2006). Ganska bra, rolig på sina ställen. Lite förutsägbar dock, men duger att se. :) [Klicka här för att läsa mer om filmen]

Teenage dirtbag (drama, 2009). Superbra! Hemsk, hjärtskärande, underbar. Starkt rekommenderad. Den går rakt in i hjärtat. [Klicka här för att läsa mer om filmen]
Seventeen ain't so sweet.

2009-11-12 23:55:24 Vardag 0 kommentarer.

Seventeen is just a test
Yeah, and I would recommend
that you live with no regrets
And even if it seems
like the world is crashing on you
You shouldn't let it hold you down
Shouldn't hold you back, oh no
Don't worry, you'll show them

Jag fyller år om några minuter. Jag borde sova. Istället försöker jag skriva mitt tal till det muntliga nationella provet i Svenska B. Tragiskt. Godnatt på er i alla fall.


Mjau ♥
11 november-godnatt.

2009-11-11 22:13:48 Vardag 1 kommentarer.

Ohja, nu är jag på bättre humör! Mat i magen och alvedon gjorde susen. Dessutom så kom mina stövlar idag! Aren't they awesome? Jag älskar dem. Overknee-stövlar från skopunkten, 599:-

"There once was a girl named Liz. Who wanted it now and again. Not "now and again". But Now! And again and again and again."

Och med de orden säger vi godnatt... Puss!


Mjau. ♥
Too tired to care about a headline.

2009-11-11 15:56:16 Vardag 0 kommentarer.

Trött, ont i huvudet och inte överdrivet glad. Toppendag, va? Hade studiebesök på fornsalen imorse, halvsegt. Hungrig var jag också. Tråkig projektarbetestid efter det. Mm.

Nu ska jag nog fixa en macka, sen väcka älsklingsrasmus som ligger och sover här bredvid mig och kolla på någon film. Förhoppningsvis känner jag mig mig gladare efter det, så kanske kommer ett till inlägg ikväll, haha. We'll see. Förresten så kom ett av mina clubkort med posten idag, woho! :)


Mjau.
Erecktuladis Cuniculus. The Latin word for bunny rabbit!

2009-11-10 22:59:41 Vardag 1 kommentarer.

Rubriken har absolut inget med inlägget att göra. Ni som kollar på One tree hill förstår. It's funny.

He-he, tror ni inte jag har shoppat ännu mer igår/idag eller? Jag är sjuk. Haha. Dock bara ett skärp och en skjorta. Ca 230:- för båda. Nu måste jag ändå skärpa till mig. Gaah. No more wasting money for me.

Kollade på nyaste avsnittet av One tree hill idag (avsnitt 9, säsong 7). Jag tar tillbaka att jag inte har fastnat, för det har jag! Håller fast vid att det inte är en sådär överdrivet bra serie, men fastnar gör man ändå. Hm. Ja. Sen kollade jag lite på 902 10. Nice!

Nu ska jag lägga mig i sängen, se lite på disney och försöka sova. Skämmas lite för det här värdelösa inlägget ska jag kanske också göra, haha. :)

Godnatt på er!


Mjau. ♥
Impulsköp is the shit.

2009-11-09 11:39:58 Vardag 4 kommentarer.


Jag har funderat i flera veckor på att köpa nya stövlar, men min beslutsångest har hindrat mig (och brist på pengar). Har dock under de senaste dagarna slutat tänka så mycket och bara gjort det jag haft lust med, i stort sett, haha. Med mammas stöd, såklart. Har skaffat två clubkort, ett som gäller på din sko och skopunkten, sen ett på H&M. Jättebra ju! Nu kommer det ju kännas ännu bättre att köpa skor och underkläder - först får man jättefina saker, sen får man bonus på det också! :D Woho. Har även beställt två par nya stövlar (bilden ovan). Det ena paret ska komma denna vecka och det andra paret ska komma nästa. Förhoppningsvis passar de också. :) Mm, tur att man är rik så att man kan lägga ut över 1000:- på skor. Ironi. Ibland får man skämma bort sig själv, vilket jag och mamma är väldigt bra på den här månaden. Att skämma bort mig alltså. ;) Haha. 

Nästa vecka ska jag börja använda hjärnan igen. Då är jag ju vuxen. Mm. Det blir bra det.


Puss på mina nya stövlar och Mjau på er andra.
I miss you, I miss you.

2009-11-08 14:22:11 Vardag 0 kommentarer.

I miss you like crazy
even more than words could say
I miss you like crazy
every minute of every day
boy, I'm so down, when your love's not around
I miss you, miss you, miss you
I miss you like crazy

Ska träffa två av mina favvopojkar idag! Först Ralle (JA, ÄNTLIGEN KOMMER HAN HEM!) och sen pojkvän ikväll. :) Kanske dags att ta sig upp ur sängen och klä på sig snart då, göra lite nytta innan Ralle kommer hem om en timme. Mm. Det vore så himla skönt att inte vara lat, haha.


Mjau. ♥
Facebooktesten är toppen. Eller?

2009-11-08 00:29:02 Vardag 0 kommentarer.

Haha, hittade ett test på facebook nyss, "Är du oskuld? - Det ultimata testet för att ta reda på om du är oskuld eller inte!" Okej, det ultimata testet för att ta reda på det borde väl se ut ungefär såhär:

1. Har du någon gång haft sex?
  • ja
  • nej
Om man svarar ja så blir slutsatsen att man inte är oskuld, svarar man nej så blir slutsatsen att man är det. Svårare än så kan det inte vara. Stackars de som måste ta ett test för att veta, dessutom. Haa-haa-haa.

Så roligt har jag ikväll.
Godnatt på er.


Mjau.♥
Grattis pappa!

2009-11-07 11:35:21 Vardag 1 kommentarer.

För det är ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag! Hurra, hurra, hurra! :) Egentligen så är hela helgen pappas, för ni har väl inte glömt fars dag imorgon, va? Ska hem till pappa sen, runt 2-tiden. Trevligt.

Såg avsnitt 7 och 8 av One tree hill igår också (säsong 7), så nu ska jag vänta på att ett nytt avsnitt kommer ut bara... Kanske ska börja se någon annan serie under tiden? Har hela Vännerserien på datorn, eftersom Jenny var så snäll och gav mig den, så kanske ska kolla igenom den... Känns dock lite segt, eftersom man sett så pass mycket på TV. Mm.

Bye for now.


Mjau. ♥
Nya skor, jatack!

2009-11-06 16:30:19 Vardag 0 kommentarer.

Hur kommer det sig att jag alltid ska ha sån beslutsångest? Hm. Är sjukt sugen på att köpa nya skor, framför allt stövlar. De på bilden är väl de jag har kollat mest på, kan dock inte bestämma mig för vilket par... Som det ser ut nu blir det troligen de till vänster. Vad tycker ni? ;o

Sitter och väntar på att Rasmus ska komma hit nu :) roar mig med att kolla på One tree hill sålänge. Sjunde säsongen är inte en av de bästa, måste jag ju erkänna. I och för sig så tycker jag inte att serien är så överdrivet bra över huvud taget, lyckas inte riktigt fastna. Ändå har jag sett 6 säsonger (plus 6 avsnitt av sjunde säsongen). Bara för att.


Mjau.
Noll kondition?

2009-11-05 22:10:19 Vardag 0 kommentarer.

Haha, hade dansträning ikväll. Det märktes verkligen att jag inte har haft någon träning på tre veckor, för usch vad jobbigt det var! Vanligtvis brukar passen gå ganska fort, en timme springer iväg som en stucken gris och det är aldrig sådär överdrivet jobbigt. Idag kände jag efter en halvtimme att jag inte orkade mer - mina ben ville verkligen inte hänga med längre! Haha. Till nästa år funderar jag på att försöka spara ihop till ett årskort på Visby träningscenter, det vore så himla roligt att kunna gå och träna precis när man ville. Synd att det är så dyrt bara, vad ska jag få alla pengar ifrån liksom?

Nu ska jag nog försöka få igång ett avsnitt av One tree hill, annars blir det väl en film innan sovdags. :)
Natti natti!


Mjau.

5:e november '09

2009-11-05 11:58:11 Vardag 1 kommentarer.


Ledig idag! Skönt. Försöker ta mig upp ur sängen och klä på mig nu, har i alla fall lyckats få på mig en strumpa. När jag väl fått på mig kläder, och möjligtvis fått i mig en kopp te, ska jag hem till Jenny en sväng. Ska få massa filmer av henne :), måste ju mata min nya hårddisk med något... Haha.

Nu är det bara en vecka kvar tills min älskade syster kommer hit! <3 Jag som inte ens har köpt en present än. Shame on me. Det är inte det att jag inte letat, jag har bara inte hittat något bra. Hm.

Nej nu får jag skynda lite, sa att jag skulle komma runt 12 - halv 1..


Puss och Mjau. ♥

Movies, movies, movies...

2009-11-04 17:22:00 Vardag 1 kommentarer.

Oj, en hel vecka sedan ni fick ett inlägg om film! Nu har jag minsann varit lat, haha. Har dock bara kollat på 6 filmer den senaste veckan, så det är inte så mycket att hurra för. But still. :) Har bestämt mig för att försöka lägga in länkar till alla filmer så att ni enkelt kan kolla vad de handlar om (för jag vet själv att man inte alltid orkar gå in och söka på filmer själv, haha!) Vad tror ni om det? :)

Förresten så är det jobbigt att veta vilket år man ska skriva på filmerna... Baksidan av filmen har ett år, imdb ett annat och discshop ett tredje. Hallå?! Jag brukar dock välja inspelningsåret som står på baksidan av filmen... Kanske ska välja det året den släpptes istället...? Det är bara så mycket lättare att kolla baksidan än att söka efter det. ;) Men nu ska vi inte vara lata här, nej. He-he.

(De markerade med en * är rekommenderade av mig.)
Amusement (skräck, 2009). Helt okej, faktiskt. Det var speciellt en scen jag gillade, mest för att man kände med mördaren där. Haha. Jag är störd, men det var sött, han var lite konstig i huvudet och trodde att det var roligt att se slaktade möss och människor... "It's funny, right? :)" och sedan hans leende när tjejen skrattar med honom. Åh. Så sött. För övrigt så är clowner väldigt obehagliga, så jag låg och spände mig under de scener det var en clown med. Usch.
Final destination (rysare, 2000). Halvkass. Gick att ta sig igenom, men handlingen var inge vidare. Idén var bra; människor som försöker lura döden, och lyckas för ett tag, bla bla bla. Ska inte avslöja för mycket om ni tänker se den. Men den blev lite överdriven och, jag vet inte, den kunde ha gjorts bättre.
* Paranoid park (drama, 2007). Bra! Det enda jag inte gillade var Taylor Momsens (Jennifer) skådespel som var kasst, och de korta scenerna med random skejtare som inte hade något med filmen att göra. Dessutom så var den ganska förvirrande då handlingen hoppade fram och tillbaka hela tiden. Annars var den väldigt bra, om man lyckas hänga med. ;) Ganska hemsk, går rakt in i hjärtat. Jag rekommenderar att ni ser den!
* Lie with me (romantisk drama, 2005). Vissa stunder liknar den mer en porrfilm, haha! Nej, men, bortse från allt det och sätt er i i handlingen - då är den riktigt bra. Den visar hur svårt det kan vara att släppa in någon. Av någon anledning så grät jag i filmen också, inte när någon dog eller så, utan bara för att jag drogs med i handlingen. Inte en film alla skulle gilla tror jag, men jag rekommenderar den ändå! I love it.
Den andra systern Boleyn (drama, 2008, med bl.a. Scarlett Johansson och Natalie Portman). Jodå, den var bra. Lite långdragen dock, men inget som stör överdrivet mycket.
Saw V (thriller, 2008). Det räckte med tre Saw-filmer, vi behöver inte fler! Nu fortsätter man bara se dem för att... ja... bara för att. Filmen är väl ganska bra, om man minns de föregående filmerna. Förutom att det är uttjatat. Mm.

Länkar: Amusement , Final destination , * Paranoid park , * Lie with me , Den andra systern Boleyn , Saw V

Glöm inte att ge mig filmtips också, eller kom med egna tankar om de jag har skrivit upp, gullungar! :)


Mjau.

Space och halvkassa låtar.

2009-11-03 22:36:14 Vardag 0 kommentarer.

Beställde en extern hårddisk häromdagen, så idag kom den finally! :) 913 GB extra utrymme är inte helt fel. Nej. Jag vet dock inte vad jag ska fylla den med, film antar jag? Surprise, haha. Det blir bra det. Min dator kommer bli glad på mig när han äntligen får lite space.

"Let's pretend you're mine
we could just pretend, we could just pretend
You got what I like
you got what I like, I got what you like
Oh come on, just one taste and you'll want more
so tell me what you're waiting for
Come on baby, we ain't gonna live forever
let me show you all the things that we could do
I know you wanna be together
and I wanna spend the night with you
with you
So come with me tonight,
we could make the night last forever
"

Ibland spelar det ingen roll att låtar är halvkassa, för texterna kan vara helbra ändå. I värsta fall får man väl sitta och läsa texterna om och om igen ifall man inte klarar av musiken... (Ja, man kan ju göra så, men det är inte rätt!) Haha. Humor ja.

That's all folks! God natt, sov sött, dröm om småkryp ni mött.


Mjau.

Skolkoma?

2009-11-03 11:34:36 Vardag 0 kommentarer.

Sitter i skolan, på lektion, ska egentligen försöka skriva en jobbansökan men det går inge vidare. Samtidigt sitter jag på Facebook och pratar med Jenny som sitter bredvid mig. Jag är så duktig på det här med skolan... Skoltrött räcker inte till. Trött, nja. Död är mer korrekt. Eller, koma kanske. Haha. Efter att ha varit skoltrött hamnar man i skolkoma. Kan man säga så, tro?

Efter skolan idag ska jag förhoppningsvis träffa älskling, men vi får väl se. Inga planer för övrigt. Spännande som vanligt, jao.


Mjau.

Just another monday morning...

2009-11-02 10:56:49 Vardag 5 kommentarer.

Yep... Såhär ser den ut, min tatuering. Bilderna blev väl kanske inte de bästa, men det är minsann inte lätt att ta kort på sin egen rygg ska ni veta! Haha. Syns relativt bra i alla fall? :) För övrigt så får jag inte använda byxor som sitter emot tatueringen, innan den har läkt... Jag har inte särskilt många plagg att välja mellan, en del jeans funkar att dra ner tillräckligt långt (men då får jag häng) och annars är det mjukisbyxor och leggings som gäller. Mjukisbyxor har jag inte lust att gå med varje dag och leggings lär bli kallt. Haha, hm...

Idag sket jag i att gå på engelskan. Anledning 1: trött. Anledning 2: hungrig och absolut ingen tid till frukost. Anledning 3: Jag får ändå inget gjort på det där talet jag ska skriva, kan lika gärna sitta hemma och skriva det till nästa gång. Ska däremot iväg till psykologin om två timmar, mindre roligt. Efter skolan ska jag kolla på när Rasmus, Jimmy och Pontus åker skridskor. How fun. Ikväll är det hem till Anton som gäller. Busy as a bee.


Mjau.

Marked for life.

2009-11-01 23:11:31 Vardag 1 kommentarer.

Tatuerade mig i fredags! :) ser ut exakt såhär (som bilden över). Fett nöjd, den är skitsnygg! Hade förväntat mig att det skulle göra jätteont, men det var sådär sköntont, en kliande kittlande ajkänsla. Ungefär. När jag gick därifrån ville jag göra mer, men det får nog vänta ändå... haha. Just nu känns tatueringen som ett stort blåmärke. Mindre nice. Innan tatueringen gjordes i fredags var jag och Mami och fikade, det var mys! Sen på eftermiddagen gick vi på stan i några timmar och kollade runt och shoppade lite. Det var en bra fredag, en jättebra fredag. På kvällen var jag hemma hos Rasmus på familjemiddag, det var trevligt det också. God mat och öl och cider och godis och glass. Mmm.

Lovade Morgan att skriva ett inlägg ikväll, so here it is. Jag har varit slarvig med det i några dagar... Men som om man behöver be om ursäkt för att ha ett liv utanför datorn? ;)

Nu ska jag och älsklingsrasmus iväg och köpa läsk, det har jag bestämt.

Puss på er, och god natt!


Mjau.


PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0