I'm a house of cards in a hurricane.

2008-06-29 14:01:59 Vardag 0 kommentarer.

Sex and the City på bio med Marie förra lördagen! :) Den var grymt bra. Såg den igen, fast nerladdad och med Ralle, i söndags. Jag lovar, den var lika bra då. Vi såg även The happening och We own the night, båda var bra! :) The happening var över förväntan; jag trodde att den skulle vara en "typisk" skräckfilm, men det var den inte. :)

I måndags var jag och Marre på stan och kollade runt. Vi hittade såklart massor som vi ville ha, as always, men för en gångs skull så hittade vi saker som vi faktiskt hade råd med ;). Jeans för 70 kr, hur bra är inte det? Jättebra tyckte båda, så vi köpte likadana :). Förutom det så köpte jag en jättesöt tröja och ett par trosor, me love! Det var verkigen värt dom där 189 kronorna :).

I tisdags träffade jag mamma :). Vi gick på banken först och fixade lite, sen på expert och kollade på dator och sist men inte minst så var vi på Chili och åt. Mums, yay! På kvällen åkte jag och pappa och köpte datorn, me like. Skulle dock vilja ha ett klokt grafikkort, men det är inte hela världen.

Torsdag till lördag var jag med Ralle :). Han hjälpte mig att fixa internet på datorn (vi gick till expert och han frågade, eftersom jag inte vågade). Sen satt vi typ och nördade med våra datorer resten av fredagen ;). Vi spelade The sims 2 också, på hans dator. Skoj som fan! haha ;).

Igår (lördag) såg och pappa på film, Michael Clayton, den var vimsig. Jag fattade typ inte vad den handlade om, men den var ganska bra ändå konstigt nog. Haha. På kvällen såg jag på Edward Scissorhands, den var jättebra! :)

Nu sitter jag och lyssnar på slipknot och dregglar. Jag vill se dom! Dumma Ralle att kanske inte vilja lägga ut pengar på det :(. Jag vill, jag vill! Ge mig det som födelsedagspresent? Yes please <3

o Liiz hjärta Ralle, 510 dagar <3
o Slipknot - Surfacing :*
I'm so tired of trying to fight this.

2008-06-11 10:50:02 Vardag 0 kommentarer.

Skolavslutning nyss, och sista gången man satt i ett klassrum med världens bästa klass. Sorgligt ;). Jag kommer sakna BF1b som fan, jag lovar. Jaja, vi har ju ikväll kvar :) klassfest for fuck sake! Det kommer äga. Eller ja, vädret är typ sämst. Hoppas att det inte blir regn bara, eftersom vi ska vara utomhus.

Är fett nöjd med mina betyg i alla fall, förutom datorkunskapen. Datorkunskapsläraren är sämst!
     > Barn- kultur- och fritidsverksamhet     > VG
     > Datorkunskap     > G
     > Engelska A     > MVG
     >
Estetisk verksamhet (bild)     > VG
     > Arbetssätt och lärande     > VG
     > Hälsopedagogik     > MVG
     > Kommunikation     > VG
     > Pedagogiskt ledarsap     > VG
     > Matematik A     > VG
     >
Svenska A     > VG

o
Liiz hjärta Ralle, 492 dagar <3
o Skillet - Comatose :*
o
Sommarlov idag! :'D
despite the lies that you're making, your love is mine for the taking.

2008-06-07 11:26:11 Vardag 0 kommentarer.

Måndag-Tisdag-Onsdag hade vi aktiviteter med klassen :). Måndag var det Go-cart, vilket jag inte var med på. I tisdags var det Golf, det var grymt kul! Eller ja, att putta var inte kul, men det andra var jätteskoj... I onsdags kastade vi varpa, vilket var jättetråkigt! Efter det bowlade vi, skooooj var det! :D

Studenten i torsdags; var där och kollade på utsläppet med Marie, Kristina och Johannes. Det var grymt varmt, men ska inte klaga, hellre varmt än kallt! Grattis till alla som tog studenten dåra, men mest till Tobbe, Mogge och Jonas eftersom man känner dom ^^. Efter utsläppet gick jag, Marie och Kristina på stan en stund och kollade. Vi gjorde vårt bästa för att komma fram bland alla studenter som var på öster i alla fall ;) Hehe. När Kristina gick hem fortsatte jag och Marie att gå runt på stan ett tag till, sammanlagt var vi ute och gick ungefär 7 timmar den dagen. Fick världens jävla solbränna, röd som en tomat på axlarna och blåsor fick jag med. Usch! Aja, åt på donken gjorde vi också, tjocka som vi är :). Haha, på morgonen åt jag pizza, på dagen hamburgare, och på kvällen tacos! Nyttigt som fan ;). Runt klockan 6 gick jag hem till Ralle och lekte lite med honom, det slutade också med att jag sov där. Myspys! <3

Igår, fredag, gick jag med Marie på stan en stund :). Jag köpte ny bh och ett par Björn Borg-trosor. Yay! Älskar dom. Syster och Anna kom hit en stund också, för att kolla på våran lägenhet, eftersom dom hyr den hela sommaren. Hmpf, om 6 dagar måste jag ha packat klart och städat mitt rum ordentligt, det känns tungt ;) Haha. Kollade på film igårkväll, Southland Tales, den var verkligen inte bra. Långtråkig och hängde inte ihop över huvud taget. Usch usch usch!

Idag har jag inga planer än så länge, får väl se vad som händer sen.


" His hello was the end of her endings
Her laugh was their first step down the aisle
His hand would be hers to hold forever
His forever was as simple as her smile
He said she was what was missing
She said instantly she knew
She was a question to be answered
And his answer was
I do "


o
Liiz hjärta Ralle, 488 dagar <3
o Skillet - Comatose :*
o
Dagar tills sommarlov; 4 :'D

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0