I throw a little fit, I slit my teenage wrist.

2008-01-24 22:57:37 Vardag 0 kommentarer.

Gahh, dålig vecka! Sämre än jag hade väntat mig till och med. APU-platsen är väl okej, förutom att föskola inte verkar va riktigt min grej. Jag trivs helt enkelt inte. Hoppas på att jag får byta, annars vet jag inte hur det ska gå. Åt helvete, antagligen. Hmpf. Är fortfarande sjuk också, har troligen haft feber under dom här dagarna. Ganska stolt över att jag pallrade mig iväg till APU:n ändå, även fast dom tyckte att jag borde ha stannat hemma. Komiskt? Idag var jag i alla fall hemma, förutom att jag gick på mattelektionen imorse. Skönt att slappa, höhö. Tvivlar på att jag ska gå imorn, känns mer som en Liiz-vill-stanna-hemma-och-lata-sig-för-hon-gillar-inte-sin-APU-dag :). Alla andra i klassen verkade nöjda med sina platser. Lycko dom.

Så, spenderade hela förmiddagen (eller mja, mellan halv 11 och 2 ungefär, tror jag) med att läsa sista Harry Potter-boken. Har äntligen läst ut den nu :) tog mig typ 10 dagar. Den var helt okej, slutade i och för sig som man alltid har anat. Verkligen det "typiska" slutet. Men hade det slutat på nåt annat sätt så hade det bara varit dåligt ;). Så, bara för att känna mig smart så tror jag att det var det 34:e kapitlet som författaren hade skrivit innan... (asså, hon ska ju ha skrivit slutet på 7:e boken innan hon skrev dom andra böckerna). Jag tror att jag har rätt också, för om det inte var det kapitlet så, skulle det bara vara helt konstigt. Någon som tror nåt annat? :O. By the way, det "sista kapitlet" Nitton år senare, det typ förstörde bara. Det var helt värdelöst. Ett helt kapitel som bara ville säga "och så levde de lyckliga i alla sina dagar" i stort sätt. Men jaja.

Laddar även hem den 5:e Harry Potter-filmen nu, eftersom jag har haft lust att se på den ganska länge nu. Lär väl få sitta och se den mitt i natten, eller vänta tills imorn... Drygt! Dålig kvalité och ingen undertext är det heller, men jag står ut. Det är ju typ den bästa av alla 5 filmerna (: .

På tal om film, så såg jag på Ocean's eleven häromdagen. Äntligen! Folk hade rätt, den filmen är bra! Ska se fortsättningarna på den också, bara för att folk säger att dom är dåliga. Mohaha! Logiskt?

o Liiz hjärta Ralle, 354 dagar <3
o Nomy - Cocaine :*
o Dagar tills sommarlov; 138 :'D
I wear this fucking mask because you cannot handle me.

2008-01-20 21:45:51 Vardag 0 kommentarer.

Toppen. Hela helgen har varit, i största allmänhet, tråkig. Den har väl haft sina ljusa stunder, men... I fredags var jag med Simon, vilket var ganska roligt :) ända tills han drog med mig och Marre (eller ja, vi var frivilliga) till fenix för att träffa Johan eftersom Johan skulle ha nån fest efter, eller nåt. Anyway, Folket där visade sig vara riktigt drygt. Träffade dock Emma där, det var nog kvällens höjdpunkt skulle jag tro. Efter en halvtimme dissade i alla fall jag och Marre dom, och så gick jag hem till Ralle och myste istället.

I lördags, då var jag med Marre i hennes skola, eftersom jag inte hade något bättre för mig. Nu kan jag dock komma på mycket saker som skulle ha varit roligare att göra än det. På kvällen såg jag och Marre på film, Fracture. Den var helt okej. När filmen väl var slut var klockan kvart över 9, alltså exakt samma tid som min buss gick ^^ fast jag hann ändå, bara för att jag är duktig.

Ehm, idag har jag legat i sängen största delen av dagen. Har läst lite också, och sett på film, Hostel. Den var inte direkt bra, kändes bara som en kass version av Saw-filmerna. En besvikelse, helt enkelt.

Imorgon är det APU som gäller, vilket jag inte ser fram emot eftersom jag är sjuk. Yeah that's right, SJUK! Typiskt, att bli sjuk dagen innan, när man vet att man inte får missa en enda dag. Jävla hals, den kunde inte ha väntat 5 veckor eller? Usch. Lär ju dra på mig värre förkylningar än det här under dom fem APU-veckorna också. Jag ser inte fram emot det. Inte över huvud taget.

o Liiz hjärta Ralle, 350 dagar <3
o Nomy - Cocaine :*
hey mr. fallen star, don't you know I worship you?

2008-01-11 14:03:18 Vardag 0 kommentarer.

Igår var jag med Marre, och som vanligt så såg vi på film. Det är typ vår nya hobby, haha. Anyway, vi såg på Ken Park, som för övrigt är en väldigt pervers film och inte särskilt bra. Har man inte redan sett den så behöver man inte göra det heller, förhoppningsvis. Efter det så såg vi på I Am Legend, som helt klart var bättre än Ken Park i alla fall, den var dock inte så bra som jag hade hoppats på. Den var hemsk, och på ett ställe fick jag tårar i ögonen, men mer än så var det nog inte. Fast, jag skulle nog kunna se den igen. Om ett halvår eller så.

Idag ska jag typ hem till Ralle, eftersom den lilla snutteplutten fyller år :). We wish you a merry chri... eh... Happy birthday to you, happy birthday to you *sjunga*. Jag har köpt rosa Björn Borg-kalsonger till honom, hur kung är inte det liksom? :D Bara han inte glömmer ringa, men det gör han säkert inte. Jag påminde ju honom igårkväll, höhö :).


"Vad händer om det en dag är fler människor som äger än skiva av mig än som äger bibeln? Gör det mig automatiskt till gud, eftersom fler människor tror på mig än på honom?" Marilyn Manson, 19/12 1996.


o Liiz hjärta Ralle, 341 dagar <3
o Marilyn Manson - Lunchbox :*
o
Ralle fyller år, typ IDAG! :) Grattis älskling <3

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0