This is where it starts, this is where it will end.

2007-12-31 12:39:05 Vardag 0 kommentarer.

31 December 2007. Nyårsafton. Jippie? Men JA, det är sol ute! Gjorde mig genast på mycket bättre humör! Haha, inte för att jag var på dåligt humör innan... Ralle sov här från igår till idag <3. Vi såg film igårkväll, The butterfly Effect (director's cut), och jag absolut älskar den filmen! Tredje gången jag ser den, eller ja andra gången jag ser director's cut, men... Jag skulle kunna se den flera gånger till. Anyway, vi vaknade lite sent imorse... Han skulle gå härifrån klockan 11 idag, men vi vaknade 2 minuter över, hihi. sen tog det ännu en halvtimme innan han gick :) haha... Yes! Ikväll ska jag va med Marre, om planerna inte ändras helt plötsligt, vilket jag tvivlar på. Det kommer säkert bli jätteskoj! (a)



Sammanfattning av 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jaa, och det roligaste var nog att... ha sex ;) haha!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja? eller nej? Jag hade nog inga, så...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.
4. Dog någon som stod dig nära?
Torkel.... om marsvin räknas. <3 <3
5. Vilka länder besökte du?
Sverige! *stolt* ( ha-ha )
6. Är det något du saknar sen åren tbx som du vill ha år 2008?
Bättre väder, liksom varmare :)
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
4 februari & 15 december <3
8. Vad var din största framgång 2007?
Betygen på gymnasiet är jag riktigt stolt över.
9. Största misstaget?
Att ta saker för givet.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Småsjuk bara, förutom den gången när jag hade massa feber.
11. Bästa köpet?
Konsertbiljett till Manson.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Helt klart stockholmsresan nu i december!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ralle, oftast. :) <3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Det vet jag inte än? Det märker man ju sen vilka man minns. Men kanske min och Ralles låt isåfall. [ 'til the end of forever - Michael Bolton ]
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det var väl ingen skillnad tror jag.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Försökt få ordning på mitt liv kanske.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Hmpf, varit mindre elak mot folk.
18. Hur tillbringade du julen?
Först: Ralle. Sen: Pappa och Syster. Efter det: Mamma, Syster, Mormor och Morfar. Sist: Ralle igen. <3
19. Blev du kär i år?
Väldigt :) <3
20. Hur många one night stands?
Öh, inget.
21. Favoritprogram på TV?
Jag typ ser inte så mycket på tv, så jag vet inte.
23. Bästa boken du läste i år?
Räcker det om jag älskar dig? av Katarina von Bredow.
24. Största musikaliska upptäckten?
Marilyn Manson.
25. Något du önskade dig och fick?
Jo, säkert massor.
26. Något du önskade dig men inte fick?
Digitalkamera och korsett :O
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Öppnade paket, var i skolan, umgicks med älsklingsRalle, dansträning, åt tårta, umgicks med min familj och Ralles familj.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Värme, och mer pengar.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Jag vet inte. You tell me?
31. Vem fick dig att må bra?
Ralle, baby boy <3 . Även Marre och Syster! Säkert fler folk också.
32.Vilken kändis var du mest sugen på?
Will Smith ;)
33. Vem saknade du?
"Sverigemänniskorna" ! Kimzi, Ewe, Waern, Toffel. <3
34. De bästa nya människorna du träffade?
Toffel och Adam :)

Nyårslöften 2008

x Spara pengar
x Carpe Diem



Första gången som jag seriöst har nyårslöften. Annars brukar jag bara säga nånting, sen glömma bort det till dagen efter... Men inte i år, nejdu! I år ska jag vara duktig och ha riktiga nyårslöften. Eh, ja, det blir ju nästa år då... Inte i år. Nästa år. Det är bara 12 timmar kvar nu, ungefär. 12 timmar kvar av året. 12 liksom, det är ju jättelite. Hm.

o Liiz hjärta Ralle, 330 dagar :*
o Marilyn Manson - Irresponsible Hate Anthem <3




I hate what I have become to escape what I hated being.

2007-12-25 18:15:31 Vardag 0 kommentarer.

I lördags var det ett år för mig och Ralle. Alltså, ett år sen vi kysste varandra första gången. Ett helt år sen vi började få känslor för varandra. Mja, mer för honom än mig, men ändå. Ett år liksom. Redan. Tiden går för fort. Allt höll dock på att gå åt helvete i lördags. Vi bråkade, och på något sätt fick han det att låta som att allt var helt mitt fel. Det håller jag dock verkligen inte med om. It takes two to have a fight. Ralle gjorde i alla fall slut. Efter en lång stund, som kändes som en evighet, fick jag honom i alla fall att ändra sig. Damn, jag älskar den pojken! Han har tydligen inte fattat att det krävs mycket mer än så för att bli av med mig, att jag inte ger upp så lätt. Haha, han är en sötnos. 100% Kärlek till honom! <3

Julafton igår! Mysigt, fast jag hade ingen julkänsla på hela dagen. Hmpf. Dagen började i alla fall med att vi vaknade, jag och Ralle alltså (eftersom han sov hos mig i söndags <3). Fick öppna ett paket på morgonen, vilket jag blev jätteglad över, haha! Klockan 11, eller ja lite efter, gick jag hem till pappa och firade lite med honom och syster. Där fick jag också paket, självklart, hehe. Runt klockan kvart över ett gick jag och syster hem till Mami, där även mormor och morfar var. Vi började med att äta mat, vilket jag hade längtat efter i flera dagar! Haha, mja, gott var det i alla fall. Efter det såg vi på Kalle Anka, som typ var ganska tråkigt. Man ser ju mest på det för att man alltid har gjort det. Förstår faktiskt inte vad hackspetten och ferdinand har med julen att göra, det stör jag mig på! Någon som kan förklara, snälla? Haha. När Kalle Planka var slut så öppnade vi julklappar och åt kakor och så. Jag blev typ nöjd med mina julklappar, fick i alla fall det jag ville ha, sen lite annat också, haha... 
     - Ostbågar                                                                                                - BH
     - Paradisask                                                                                             - Trosor
     - Marabou Chokladkaka                                                                           - Shampoo
     - Mjukisbyxor                                                                                          - Tvål
     - Tjocktröja                                                                                               - Bodylotion (cocosmjölk)
     - CD-skiva: Marilyn Manson - Smells like children                               - Piercing med ett R
     - CD-skiva: Marilyn Manson - Portrait of an American Family             - 700kr
     - Prydnadsängel                                                                                   
Beställde även den tredje skivan med Manson idag, Antichrist Superstar. Anyway, Ralle kom hit igen igårkväll och så bytte vi julklappar och myste lite. Det var... mysigt. JAG ÄLSKAR HONOM! ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR!

o Liiz hjärta Ralle, 324 dagar :*
o Gnarls Barkley - Crazy <3





and is there room in your life, for one more breakdown?

2007-12-19 20:54:29 Vardag 0 kommentarer.

Torsdag 13/12 - Söndag 16/12 - bästa helgen på länge. Väldigt, väldigt länge. Kan inte minnas en helg som har varit så bra, faktiskt. I torsdags så packade jag och Ralle, fast inte så mycket som vi borde ha gjort - eller rättare sagt, vi gjorde andra saker innan, som kanske inte var lika viktiga. Eller i och för sig, det beror ju helt på hur viktigt man tycker att det är att baka lussebullar. Gott blev det i alla fall, så det var värt det att inte få gå och lägga sig förrän... alldeles för sent. Egentligen normal tid, men eftersom vi var tvugna att gå upp kvart över fem på fredagen och duscha så var det inte precis en höjdare. Efter duschen packade vi färdigt, sen åkte vi till båten.

Vi var framme i Stockholm lite innan tolv, antar jag, och då var det direkt ut på stan och kolla i alla affärer. Jag säger då det, att det är en himla tur att jag hade Ralle med mig, för annars skulle jag ha virrat bort mig. Jag har inte så bra lokalsinne, om man säger så. Anyway, gick och tjatade länge om att "vi måste komma ihåg att leta efter Rockzone", eftersom jag var så ivrig att kolla där inne - Marre hade ju inte hittat affären när hon var i Stockholm. Hon kan inte ha kollat så noga, eftersom den var väldigt lätt att hitta (jag blev bara mer ivrig när jag såg att den var där.) Under fredagen köpte jag nog: en t-shirt och ett par jeans. Minns inte om det var något mer, men jag antar att det inte var det. Jag och Ralle åt på Donken också, haha, bara för att det blev billigt med studentrabatt. Men den gulleplutten betalade ju för mig <3. På kvällen, när vi satt på vandrarhemmet och så film (en förtrollad romans, som förövrigt var väldigt mesig), så kom vi på att vi ville ha ostbågar och läsk. Direkt gick jag till fönstret för att kolla om det fanns någon affär i närheten, och självklart fanns det en Seven eleven precis där, nästan. Vi gick dit och köpte ostbågar, 2 påsar chips och en läsk, och det gick på typ 100kr. Helt sjukt, jag vet. Resten av kvällen satt vi och tjockade oss med det.

På lördagen gick vi upp ungefär klockan halv tio, eftersom jag inte orkade vänta på frukost längre. När vi var färdiga med alt morgontjaffs så åkte vi in till stan igen och fortsatte att kolla igenom alla affärer - även fast vi redan hade kollat i dom några gånger. Även den här dagen gick vi till Rockzone, ett antal gånger. Vi var även inne på Punkt shop några gånger. Jag gillar verkligen dom affärerna, det kanske märks? Under tiden vi var på stan så köpte jag en tjocktröja som är sjukt mysig och en julklapp till Ralle. Mja, han valde den själv, så bäst för honom att han är nöjd! Han köpte julklapp till mig också då, som jag är sjukt glad över <3. Jag kan ju inte säga än vad det är, eftersom jag inte borde veta om det än, haha! Vi kollade på massa piercingar, på tal om det, och dom som jobbade på Punkt shop mobbade oss lite. Dåligt av dom, eller något. Haha. Även idag åt vi på Donken, fast jag åt faktiskt kyckling, inte hamburgare. Känner mig så duktig. Gott var det i alla fall, dock lite jobbigt att vi väntade på bord i evigheter. När vi var klara så satt jag nog i en liten evighet och funderade på om vi skulle gå tillbaka till Rockzone igen så att jag kunde köpa en till Manson T-hirt, men tillslut bestämde jag mig för att inte göra det. Vilket jag nu kan säga med facit i hand, att det var en himla tur. Klockan var ungefär halv fyra tror jag, när vi tog tunnelbanan tillbaka till vandrarhemmet. När vi väl var där igen så slappade vi, åt chips och så.

Halv sex var klockan när vi gick ifrån vandrarhemmet igen och ungefär 20 i sex när vi tog tunnelbanan mot Hagsätra. Jag hade fjärilar i hela magen och jag kunde inte sluta fnissa. Efter enn ganska lång stund så gick vi av vid Globen. Eftersom vi själva inte skulle ha hittat till Hovet, så följde vi efter några som vi hade sett på tunnelbanan. Det visade sig sen att det var lättare att bara följa strömmen än att följa efter dom, men ändå. Jag undrar hur många vi mötte som sålde öronproppar. Det skulle ha varit roligt att räkna, för det var väldigt många. "Öööööronproppaaar, 10 kronor." En snubbe lät sjukt dryg när han sa det, vilket är väldigt kul att härma. Haha! Ja, och Ralle köpte två par också, han trodde tydligen att vi skulle behöva dom. Fast vi använde dom dock inte, så jag har ännu kvar dom. När vi var framme gick vi och ställde oss i kön till Entre 13, som var jättelång och det tog evigheter innan man fick börja gå in. När klockan var lite innan 7 så var vi inne, och det första jag fick syn på var den lilla "shopen" där dom hade massa Mansonsaker och Turbonegrosaker. Där köpte jag två t-shirtar som jag nu är väldigt stolt över. När både jag och Ralle var klara där, så gick vi in och satt oss. Plats 4-5, rad 4. Vi hade scenen rakt framför oss, och vi såg väldigt bra. Hade dock varit roligare med ståplats, men våra platser ägde ändå.

Klockan åtta kom förbandet upp på scenen, Turbonegro. Dom fick väl inte så hemskt mycket respons av publiken, kanske för att dom inte var så roliga att se på. Dom var bra, alltså dom lät ju bra och så, men mer än det var det nog inte. Okej då, lite skoj var det när sångaren frågade om vi tyckte att han var tjock, och alla svarade NEJ. Det ägde att sjunga med i "whooa, I got erection" också. Haha. Och jag diggade verkligen sättet han uttalade Marilyn Manson på. När klockan var 9 så gick dom av scenen.

Flaggan med Mansons logga släpptes ner och hela Hovet jublade typ, men sen hände inget mer på 45 minuter. Jag satt och sms:ade med Marre eftersom det var så drygt att bara sitta och vänta. Det hände dock en sak under väntandet; Manson gjorde soundcheck - "one, two, one two, yep yep." Fan va kul det lät, haha! Det lät verkligen inte som honom, eftersom han hade så tillgjord röst :). Man måste ha hört det själv för att förstå det roliga.

Kvart i 10. Lyset i hela Hovet släcks, förutom på scenen som lyser upp i rött. Än en gång får jag fjärilar i magen. Manson kommer fram bakom skynket, så man bara ser hans svarta silhuett. Det var hur grymt som helst att se, och det blev bara ännu bättre när första låten börjades spela: if I was your vampire. Manson har underbar liveröst. Jag fick rysningar i hela kroppen och hela händelsen kändes helt overklig. Hela konserten spelades in och kommer på dvd senare, jag bara måste ha den då. Förutom att sjunga och vara helgrym i allmänhet på scenen, så drog han några skämt också. Bland annat att man kunde säga Cockholm istället för Stockholm, vilket jag tyckte var jättekul just då. Han sa även något liknade om stockholmssyndromet: I've got the Stockholmssyndrome. When they, after the shows, put me in a cage behind here, and feed me drugs - i start to love them." Minns tyvärr inte exakt vad han sa, men det var något i den stilen. Får väl se sen, när dvdn kommer ut (om det finns med på den, vill säga.) I början av konserten satt jag mest ner, men mot slutet stog jag upp nästan hela tiden och sjöng med i låtarna. Det var bäst när han sjöng Heart-Shaped glasses, eftersom jag under den låten fick ont i halsen av allt skrikande. Sweet dreams var också sjukt grymt att höra live. Eller ja, jag kan ju prata om det här hur länge som helst tror jag. Men i stort sett, Manson är kung <3 konserten var det bästa jag varit med om i hela mitt liv, så jävla sjukt bra var det!

Klockan kvart över elva (kanske?) när konserten var slut (OH NO, TA MIG TILLBAKA!) så gick vi ut, på väg mot tunnelbanan. Vi kom dock inte så långt, eftersom dom sålde massa saker utanför också. Både jag och Ralle köpte en halsduk, och han köpte även en planch. Egentligen hade jag inte råd med den halsduken, men jag ville ju ha den! När vi väl kom på tunnelbanan kunde man knappt andas. Inte för att vi just sett Manson, haha, men för att det var fullproppat. Man fick typ 2 decimeter var att stå på, max. När vi kom till t-centralen gick jag och Ralle av, eftersom jag mådde illa. 10 minuter senare tog vi tunnelbanan till fridhemsplan (alltså vandrarhemmet) men på vägen dit köpte vi mat. Det var otroligt jobbigt att vänta på maten, jag höll ju på att kissa på mig, haha. Nej men, jag höll mig i alla fall. 20 i ett var klockan när vi var inne i rummet igen, då åt vi bara och sånt, sen gick vi och la oss.

I söndags åkte vi hem, vilket är väldigt sorgligt, så jag vill inte skriva om den dagen. Kan dock säga att jag inte har några pengar kvar nu, jag ligger ungefär på -600kr. Det är inte bra, verkligen inte. Men det får det vara värt. Jag hade i alla fall en underbar helg med Ralle. Tack för det underbara minnet, hjärtat<3 Du är värd guld.

o Liiz hjärta Ralle, 318 dagar :*
o Marilyn Manson - If I Was Your Vampire <3





<3 my home is in your arms.

2007-12-09 23:17:07 Vardag 2 kommentarer.

MARRE TVINGAR MIG ATT SKRIVA BLOGG! Men det gör inget :). Jag pratar med henne i telefon. Hon ringde för att säga att jag skulle skriva. Så nu gör jag det. Jag var med henne i onsdags och torsdags, det var skoj :). Vi är typ, monopolnördar, HAHA... I helgen har jag vart med Ralle <3 :D. Vi har bakat paj (a) och ätit glass (a) och sett på film :), Ratatouille. Den var skojjig :) , alla som läser det här måste se den! End of story.

o Liiz hjärta Ralle, 308 dagar :*
o Chris Brown ft. T-pain - Kiss kiss <3
o
 Marilyn Manson @ Hovet. 6 dagar kvar.





PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0