blogg nr.22

2007-08-28 14:53:18 Vardag 0 kommentarer.

Hmm, vart ska man börja då? Hmpf. Skolan började för en vecka sen, det är helt okej faktiskt, tycker till och med om klassen :). Umgicks typ mycket med Rasmus, Marre och Roger förra veckan, typ kul att Rasmus bor i stan. Förra helgen drack jag och Marre vodka, jägermeister och red bull, blandat... Typ gott. Nu är jag uttråkad och har inte ett skit att skriva :/ blä. Förresten så saknar jag Ralle också, hela två dagar sen jag träffade honom xD, oj nästan mycket ju... Ööh...

I already miss the times, our times, they're all gone now I guess. Yeah, I guess I'm losing the best part of my life, so what am I supposed to do? I'm feeling all left out, while you walk around sharing our lifes with others. The things we do, the places we go to, they're not even ours anymore. I never thought it would come to this.


o
Liiz hjärta Ralle, 204 dagar :*
o Födelsedag om; 77 dagar!
o Wednesday 13 - Curse of Me. <3
o
Takida om 34 dagar ´

some things are worth dying for, but baby that ain't me.




aldrig utan dig.

2007-08-16 16:56:04 Vardag 0 kommentarer.

Lördag ; Jag var med Ralle hela dagen :) kommer dock inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Eller vänta, jag åt pizza & så köpte vi godis till mig ;) haha. På kvällen sov jag hos honom <3. Söndag ; Var med Ralle hela dagen då också :). Såg mest på när han packade och så, mihi. Eller ja, jag hjälpte honom att vika ihop alla kläder ^^ weei. Runt klockan 9 sa vi hejdå och så, resten av kvällen grät jag typ. Måndag ; Vaknade 3 gånger tidigt på morgonen, med panik. När klockan var 9 eller något gick jag och satt mig och såg på tv och där satt jag då i ganska många timmar, hehe. Såg film, Cinderella Man, den var jättejättebra <3. Klockan 8 gick jag hem till Papi och såg på film, nån ny stefan & krister, den var helt okej. Kommer inte ihåg vad den heter... Efter det var jag med Marre i några timmar, typ till halv 4 på morgonen. ( förutom allt det här, så grät jag nästan hela tiden) . Tisdag ; Vaknade typ tidigt av att Sanna skickade sms och frågade om jag va vaken xD haha. Sen så, resten av dagen (nästan) var jag med Sanna och Jenny, och typ såg på när Jenny & Oliver och annat folk skejtade. På kvällen var jag hemma hos Anton, trevligt trevligt :)! ( Grät dock inte så mycket idag, happy to say. ) Pratade med Ralle på msn på kvällen <3 ÖVERLYCKLIG! Onsdag ; Var med Marre hela dagen typ. Vi gjorde fruktsallad :) det var typ, gott. Vi är jättenyttiga juu! Förutom grädden och allt strössel ^^ haha. Hmm, juste vi träffade lite äldre killar också, haha ascoola. Eller en av dom i alla fall, vet inte vad han hette xD. Klockan var typ halv 5 och han var svinfull och blablabla, vi va tvugna att visa han vägen till pizzerian för att dom liksom var turister. Förresten så bor dom i dörren mitt emot mig, ända tills på söndag :D weii, kul. Typ, kanske. På kvällen åt jag och marre varsin Happy Meal på Donken, sen gick vi direkt till Max och köpte en Maxbox som vi delade på. MUMS! Hmm, när vi var på väg till Donken var det två turkar som följde efter oss, det var jätteläskigt. Sen när vi gick till Max så var dom typ där också, snacka om att följa efter liksom :S. Blää. ( Grät bara väldigt lite idag, om jag ens grät över huvud taget? ). Idag, Torsdag ; Är ensam hemma, jättejobbigt. Känner mig helt ensam. USCH. Solade lite imorse :) mysigt. Annars har jag inte gjort nåt typ. Ska väl va me Marre sen nån gång :). ( Hittils har jag fått en stor gråtattack, det var hemskt! Hoppas det inte kommer mer ) .


Älskling, kom hem, jag saknar dig enormt. Varje dag, varje minut, varje andetag utan dig är en plåga. Jag känner mig ensam, you know, mitt hem är i dina armar och just nu är jag vilse, alldeles för långt ifrån det enda stället där jag hör hemma.


o
Liiz hjärta Ralle, 192 dagar :*
o Födelsedag om; 89 dagar!
o Stone Sour - Zzyzx Rd. <3
o
Takida om 46 dagar ´

Did you really think I wouldn't see this through? Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all. I'm still too tired to care and I gotta go.





Blogg nr.21

2007-08-09 17:53:09 Vardag 0 kommentarer.

JAG VILL INTE SKRIVA x'D, men Marre vill att jag ska göra det så då gör jag det ändå. Hoppas hon blir glad nu, för om hon inte blir det ska jag stoppa in grodor i hennes kudde nästa gång hon sover! MOHAHA, men säg inget till henne, det är en hemlis :O! Igår var jag med henne förresten. Alltså Marre, inte en groda. Orka va me en groda liksom, hur kul kan det vara? Hmm. Anyway, vi gick på stan, sen bakade vi cupcakes :) Dom blev sööta, tycler i alla fall jag. Efter det så typ gick vi hem till mig och såg på film, Besatt. Den var fan asbra :D, orka folk som tycker att den är tråkig xD. När vi hade sett filmen så skulle jag gå hem till Ralle, på vägen dit hittade jag och Marre en liten igelkottsunge som vi döpte till Spike. Han var ganska mysig att hålla i, xD förutom när han försökte smita. Idag var jag med Ralle, och lite Jocke också. Konstiga saker, dom där två xD. Haha. Nu sitter jag här och gloor, för jag är mensvärksjuk, så det är lite synd om mig faktiskt xD. Hungrig är jag också, ja ojojoj. Inte bra, inte bra. På tal om ingenting, så såg jag och Ralle film i förrgår, Just my luck, typ hej kul film :D. Lalala.

o Liiz hjärta Raaz, 185 dagar :*
o Födelsedag om; 96 dagar!
o Slipknot - Vermillion pt.2  <3
o Takida om 53 dagar ´

Gud har ett jättebra sinne för humor, jag menar, kolla på strutsarna.




4 augusti.

2007-08-04 16:14:40 Vardag 0 kommentarer.

Gahh, inte på skrivhumör, men jag tänker typ skriva ändå :D. I onsdags var jag med Marre, vi kände oss nog lite kul för vi använde upp tre stycken spraygrädde var, bara för att vi tyckte det var kul att skriva saker med den ^^ . Hm, Marre fick näsblod också :O det var läskigt, haha. I torsdags var jag med Marre en stund på dagen, sen typ halv 6 gick jag hem till Ralle, bara för att vi skulle till Rone. Hm, från torsdag kväll tills imorse var vi då i Rone, det var liksom kubb-VM, så jävla tråkigt xD. Eller ja, det fanns ju en del kul folk där, hah, fyllon x). I torsdags kväll festade vi (jag, Ralle, Jonas, Alex, Olle) med nå folk i en husvagn, typ Påhl och folk. Haha, enda namnet jag kommer ihåg xD. Gahh, kul va det i alla fall... Igår, asså fredag, spelade Ralle & Jonas & Olle & David & Jennie & Alex kubb, fast dom förlorade alla matcher, hah! Idag åkte jag och Ralle hem tidigt, för vi hade pisstråkigt och det var jättelerigt överallt och det var BLÄ. Snacka om att det var skönt att duscha idag, :D. Hm, ikväll ska jag till Ralle! <3

o Liiz hjärta Raaz, 6 månader IDAG :*
o Födelsedag om; 101 dagar!
o Takida - Poisoned <3
o Takida om 58 dagar ´

Tell me, does your pride bleed?





PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0