It's not fair and it's really not okay.

2009-06-29 12:51:14 Vardag 0 kommentarer.

Jag tycker inte om när folk frågar hur gammal man är, speciellt inte när man inte är beredd på det. Jag får alltid en förvånad min och måste tänka efter en stund innan jag kan svara, som om jag inte ens vet hur gammal jag är? Haha, pinsamt. Busschauffören såg lite frågande ut igår faktiskt, men jag kan väl inte rå för att jag är en halvsenil sjuttonåring, va?

I helgen var jag med Rasmus, åkte ut till Näs i fredags och hem i söndags. I lördags tältade vi med några av hans vänner (Filip, Erik och Aron) i djupvik, vilket var ganska kul förutom just det där att vi tältade och det var fullt med mygg. Jag hatar att tälta, haha, det är förjävligt. Det var inte lite mygg heller, verkligen äckligt mycket! Usch. Har försökt räkna mina myggbett och kommer upp i ungefär 20 st, men sen så är det fler på samma ställen så jag kan ha missat några. Det är inte bra alls faktiskt, eftersom jag är allergisk mot myggbett. Känner att jag ser ut som ett mongo med alla mina gigantiska myggbett, haha. Anyway, ju senare det blev desto mindre märkte vi av myggen, kanske för att dom försvann eller kanske pga alkoholen. Vem vet. Hela kvällen (när att Filip, Aron och Erik äntligen fick upp sitt tält efter att ha försökt i 1½ timme) satt vi och hällde i oss öl, lyssnade på musik, pratade och försökte spela The Frog (som är ett ölspel, för er som inte visste). Vi kom i säng runt klockan 3, men jag och Rasmus somnade inte förrän senare, och vaknade sen vid klockan 9 igen. Då fanns det ju ingen chans att somna om igen med typ tusen grader varmt i tältet så det var bara att gå upp och vänta på att få åka därifrån. Däremot så hade vi världens otur, för bara några minuter innan vi ska åka kommer folk och skäller på oss. Först en gubbe som var arg för att vi tydligen hade förstört hans båt, sen strax efter det kommer en gubbe som gnäller över att vi lånat hans bänk. Hade vi åkt en halvtimme tidigare så hade vi klarat oss undan skiten, men icke. Jaja, man lär sig av sina misstag. ;) När jag och Rasmus kom hem till honom igen åt vi lite, sen la vi oss och myste i sängen och sov någon timme eller så. Puss på det <3

Trots att jag inte ville åka till honom i helgen egentligen så blev det en ganska mysig helg, och jag tror han är tacksam över att jag åkte dit och att jag gick med på att tälta. Det var ju för hans skull. (Och tack till Ralle som var snäll och lyssnade på mitt gnäll när jag var ledsen, du är bäst!)

Nu börjar Marie bli otålig, så jag får väl skynda mig att göra mig iordning och gå och leka med henne.


Mjau.




This doesn't even feel like falling.

2009-06-25 21:37:39 Vardag 0 kommentarer.

Ärligt talat så funderar jag på att gå och lägga mig och sova snart, trots att klockan är strax innan halv tio. Det är inte överdrivet roligt att sitta vid datorn och göra ingenting, faktiskt, så man kan väl lika gärna sova bort kvällen och vakna i klok tid imorgon istället? Ja inte vet jag. Är ganska trött dessutom, mest i fötterna dock, haha. Jag var med Marie hela dagen idag och vi gick jättemycket, så mina fötter är inte det minsta glada på mig nu kan jag lova. Ska vara med henne imorgon också, sola i almedalen. Mysigt! Jag hoppas på att bli lite brun i år, istället för att komma tillbaka till skolan i augusti och se ut som en blekfis som suttit inne hela sommaren. Hoppas ni hejar på mig, för det kan behövas. ;)

Igår var jag med Ralle, käkade på donken (och fick ett till såntdär jättesnyggt glas, ni vet). Vi satt även hemma hos honom och latade oss i flera timmar, pratade och så. Det var mysigt! Han är jättebra, ifall ni inte visste det. Jättejättebra.

But I'm the one that let you go.
I'm so sorry, I know I hurt you.

I helgen ska jag hem till Rasmus ute i Näs. Jag är inte överdrivet pepp på det, men jag gör det för hans skull I guess.

· Metro Station - Now that we're done ♫
( http://open.spotify.com/track/3gkA56EetxvH0WyWxR4iAu )


Mjau.




If we try one more time, maybe somehow we'll survive.

2009-06-21 17:55:22 Vardag 2 kommentarer.

Det är sjukt tomt här nu, i mitt rum. Hos mig. För mindre än två timmar sen låg Rasmus i min säng, men nu är det bara tomt. Det känns inte bättre när jag tänker på att det är 5 dagar tills jag kan träffa honom igen, nej. Jag får väl försöka få veckan att gå fort på något sätt, antar jag. Yay?

Midsommar spenderades med Marie, Aron och Rasmus. Vi satte oss i närheten av ÖB en stund först, men blev snabbt kalla och uttråkade så vi gick ner mot almedalen istället. Däremot så hann vi inte vara där särskilt länge eftersom det började regna, så vi fann tak vid o'learys och där stannade vi resten av kvällen. Det var riktigt roligt faktiskt! :)

We've had our ups and downs, but I want you to know that I can't let you go. Rasmus Söderlund, jag älskar dig. <3

Förresten så märkte jag och Rasmus en läskig sak förut. Det kom fram att han vill att hans barn ska heta Alexander och Michelle (SAMMA NAMN SOM JAG HAR VARIT BESTÄMD FÖR SEDAN I ÅTTAN!) Jätteläskigt. Av alla namn i världen man kan välja på så har vi valt exakt samma två namn. Vad är oddsen för det? Grymt. :)

Nu får jag väl ta och städa upp lite i mitt rum, känns som att det behövs. Sucks. Resten av dagen ska jag göra absolut ingenting, bara sitta i mitt rum (och sakna Rasmus som en galning och lyssna på hans halvdåliga musik). Imorgon tar jag tag i mitt liv igen.


Mjau.





It's only temporary, this will not last forever.

2009-06-15 10:42:22 Vardag 0 kommentarer.

Första dagen på sommarlovet, (om man inte räknar med helgen, men det gör jag inte, för på helger är man ändå alltid ledig), och jag vaknar upp med ont i huvudet och ont i halsen. Inte nice! Dessutom så är jag ganska trött och fryser, så jag vet inte alls hur jag ska orka med det jag skulle behöva göra idag. Helst av allt skulle jag vilja ha en bra tv-serie att kolla på, en tallrik (eller fler :D) med kräm och en pojkvän som sitter bredvid och håller om mig. Det skulle göra dagen perfekt. Tyvärr så har jag inget av det, förutom kanske en bra tv-serie (som jag dock har kollat igenom flera gånger förut). Fail!

I helgen var jag ute i Näs hos Rasmus igen. Egentligen var det inte meningen att jag skulle följa med dit eftersom jag inte visste hur jag skulle kunna ta mig in till Visby igen, men jag fick nåt ryck i fredags och tog första bästa bussen dit ut ändå. På kvällen var det fest i bygdegården, det var skoj! Fick träffa Sandra igen också, det var sjukt länge sen :). Hm, resten av helgen gjorde vi inget särskilt. Vi var uppe kvart över nio på lördagen och städade bygdegården, sen var vi bara hemma hos Rasmus och tog det lugnt. I söndags, igår alltså, kom mami och Roy ut och hämtade mig och skjutsade in mig till stan igen. Så nu sitter jag här själv och har tråkigt. Jag saknar Rasmus. <3

Nobody wanna see us together, nobody thought we'd last forever
I feel them hoping and praying things between us don't get better
Boys steady coming after me, girls steady coming after you
But believe we're gonna fight, fight for our right to love
Nobody wanna see us together, but it don't matter no, because I got you


Mjau.




This love we share was never made to die.

2009-06-08 13:24:57 Vardag 0 kommentarer.

Sitter hemma i min säng nu, är ledig idag. Har varit hemma en halvtimme och har redan lyckats få i mig en tallrik kräm, tre muffins och två kex. Håller på med ett glas saft också. Det är helt sjukt vad mycket jag äter ibland, there's no stopping me. Tur att jag skulle behöva lägga på mig några kilon då, haha! :) Kan dock inte förstå hur jag fortfarande kan väga 44 kilo, jag borde i alla fall ha gått upp något kilo dom senaste veckorna, men icke. Märkligt det där.

I helgen var jag hemma hos Rasmus ute i Näs. (Lägg märke till att jag nu skriver Rasmus istället för Söderlund!). Det var mysigt, men ganska långtråkigt eftersom vi typ inte hade något att göra. I fredags kväll var vi ute och åkte bil med hans vänner, (Aron, Tomas, Tobbe, Morgan och på slutet någon annan tjej också). Det blir ganska trångt när man ska trycka ihop sig 7 personer i en bil måste jag säga, men vi överlevde, blev lite klämda bara. Haha. I lördags var vi ute och gick med Pepsie (hunden) i två timmar på eftermiddagen. Rasmus den jäveln fick in mig på ett ställe där det var massa kor, och ansåg att jag skulle ha förstått att det fanns kor där bara för att det var en grind in dit. HAH! Snacka om att jag var rädd, kor är jätteläskiga. Speciellt när dom springer mot en, trots att dom ser ut som spån. När vi kom hem åt vi glass och senare på kvällen kollade vi lite på film. Igår, söndag alltså, åkte vi in till stan igen. Jag gick hem i några timmar, men gick hem till Rasmus på kvällen igen och sov där. <3

"I never meant to brag, but I got him where I want him now
it was never my intention to brag, to steal it all away from you
but god, it just feels so good, 'cause I got him where I want him right now
"

Förresten så saknar jag papi, jättemycket.


Mjau.






PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0