It took a lot of time getting it right

2009-01-24 22:08:03 Vardag 0 kommentarer.

Äntligen helg. Hela dagen idag har jag legat i sängen och slappat, kollat lite på Buffy the Vampire Slayer och så. Har tänkt att jag ska försöka kolla igenom säsongerna igen, men än så länge känns det lite segt. Jag vet inte hur många gånger jag redan har sett alla avsnitt - för många kanske, haha. Just nu är jag på andra halvan av säsong två, där det äntligen börjar bli bra. Första säsongen och halva andra är ganska sega, det är så många avsnitt som inte hör till handligen i serien, avsnitt som man kan se utan att ha sett tidigare avsnitt. Tråkigt. Ska köpa alla säsonger av Angel sen också, eftersom det hör ihop lite med BtVS. (Nej, jag ska inte köpa dom bara för att han är snygg, fast jag vet att du trodde det! ;) Haha).

För övrigt så har jag massor att plugga på fortfarande, 9 saker att göra innan sportlovet är slut. Jag har alltså fem veckor kvar på mig. Jag blir trött bara av att tänka på det, jag är verkligen lat! Jag skjuter bara upp saker hela tiden. Nej, ni behöver inte säga till mig att jag måste skärpa mig eller något, för det hjälper inte att folk tjatar på mig! Hm, så det så. Har haft praktik den här veckan som var, så har haft uppgifter att göra där också. Kommer att få ännu mer under dom resterande 4 veckorna... *suck*.

Förresten så är Ralle bäst och jag älskar honom jättemycket. Puss!

"I stood there feeling lonely and the tears began to poor. What else could I do?
I'd never felt like that before, so I cried an open river in the middle of the floor."


o Liiz hjärta Ralle, 720 dagar <3
o Alesha Dixon - The boy does nothing
o
138 dagar till skolavslutning & sommarlov :)
o 293 dagar tills jag är 18!

We spend all of our lives going out of our minds.

2009-01-15 15:52:35 Vardag 0 kommentarer.

Nu sitter jag här igen och har väl egentligen ingenting intressant att skriva. Dom senaste dagarna har jag varit halv besatt av att kolla på America's next Top Model, både det som går på eftermiddagarna och det nya som går på kvällarna. Jag kan inte hjälpa det, jag fastnar och vill se mer. Mer, mer, mer! Enligt mig så borde alla säsonger av det släppas på dvd, bara så att jag kan sitta och dreggla över alla fina sminkningar och längta efter att själv få bli make up-artist. Don't you agree? :) Gå in här för att kolla in bl.a. bilder från serien. :) By the way, det står där vem som vinner säsong 11 så alla kanske inte ska kolla hemsidan än, om man tycker att det är spännande att inte veta.

Jag har lust att åka iväg någonstans, utomlands, till något varmt ställe. Alla åker iväg hela tiden men jag ska bara sitta här på Gotland och glo? Det är orättvist! Lite extra pengar så att man i alla fall kunde hitta på något skulle inte vara helt fel just nu, kylan gör mig deprimerad. I längden så blir man väldigt trött på att bara sitta hemma och stirra in i datorskärmen. På tal om det, pengar alltså, så hittade jag en nice gratissida häromdagen! Klicka här för att kolla in den! :) Till skillnad från massa andra liknande sidor man hittar så har jag sett att den här faktiskt är "på riktigt", om ni förstår vad jag menar? ;) Yes yes, jag blev medlem i alla fall, mest för skojs skull. Bli det ni också, för det är ju värt ett försök och det kan inte skada. Gratissajt alltså! För att förenkla det för er lite så la jag in länkar till dom här superhemsidorna, så slipper ni krångel. It's just a click away.

Resten av dagen ska jag väl spendera med att plugga (HA-HA, as if). Samhällskunskap och engelska, woho! Jag är trött och lat och jag känner att skolan tar upp massor av tid som jag kunde ha spenderat på roligare sätt. Så känner väl i och för sig dom flesta, men ändå. Utöver pluggandet så måste jag skriva om mitt CV lite och börja skicka iväg det snart, jag har ingen lust att gå utan pengar en sommar till. Jag har egentligen ingen lust att jobba heller (som sagt, jag är lat) men.. Det är värt det i slutändan. Antar jag. :)

o Liiz hjärta Ralle, 711 dagar <3
o Live - They stood up for love (acoustic version)
o 147 dagar till skolavslutning & sommarlov :)
o 302 dagar tills jag är 18!
We're so young and confused that we don't know to laugh or cry

2009-01-12 18:32:40 Vardag 1 kommentarer.

Igår fyllde Ralle 18 år, så nu är han en stor plutt! All grown up. Han öppnade presenter, sen sov vi några timmar. Efter det åt vi tårta, myste lite till i sängen, åt på restaurang, myste ännu mer i sängen. Sen på kvällen så sov han hemma hos mig och det var som vanligt jättemysigt, innan vi somnade satt vi och gjorde rörelser till mora träsks låtar :). Det var dock lite svårt att komma upp ur sängen imorse och ta sig till skolan, he-he...

I lördags var jag, Marre och Kristina på dansskolan eftersom dom hade öppet hus. Vi testade på två träningspass; bodyjam och aerobics (?), sen kollade vi in gymet en liten stund också. Det var rätt så skoj, faktiskt, så nu längtar jag bara tills dansen börjar igen! Ikväll ska vi dit och träna igen, the three of us, och det är bodyjampasset som gäller. Jag ser fram emot det, trots min träningsvärk i låren. Haha. Fråga inte vart den kom ifrån, cause I don't have a clue. ;) Efteråt blir det kanske att bada jacuzzi, men vi får väl se hur det blir med det. 

Just nu sitter jag bara och segar framför datorn, as usual, kollar facebook och lyssnar på musik i spotify... Mitt liv blir nog inte så mycket mer spännande än så här. Fast det kan i och för sig vara lika bra, haha. 

o Liiz hjärta Ralle, 708 dagar <3
o R.E.M. - Losing my religion
o 150 dagar till skolavslutning & sommarlov :)
o 305 dagar tills jag är 18!
Never stop, no, I won't give up

2009-01-02 03:29:56 Vardag 0 kommentarer.

För det första så måste jag säga att nyår var helt great! Jag tar tillbaka det där jag sa om att det kanske skulle bli tråkigt. Runt klockan nio så drog jag och Ralle hem till Tony som hade fest, Johan fixade så att vi fick komma. Nice! Träffade massa trevligt folk där. Tyvärr så blev det alldeles för mycket folk tillslut, stackars Tony, så vi fick gå. Jag, Ralle, Johan, Stoffe, Gustav, William, Erik och några andra okända människor drog ner till hamnen. Där var vi i typ en och en halv timme kanske, yrade runt som galningar, haha. Sen så gick vi på donken och... vad vi gjorde där behöver jag väl inte berätta, det är ju ganska självklart? ;) hehe. Efter det skulle vi på efterfest, men jag och Ralle orkade inte så vi gick hem istället. Vi kom hem runt klockan 2 tror jag, och så somnade vi vid 4 ungefär. Jag måste erkänna att det var en jäkligt lyckad kväll! Just det, måste nämna att jag träffade Jenny och Sandra också. GREAT! <3

För det andra så har jag ändrat om lite på min blogg, som ni kanske ser, designen är annorlunda! Jag är ganska nöjd, faktiskt. Det är svartvitt som gäller, i alla fall ett tag. Ni får klaga om den är alltför tråkig. :)
Nu är klockan alldeles för mycket, jag måste gå och sova snart. Pussss på det va!

"Her life is like some movie
black and white
dead actors faking lines
over and over and over again"

o Liiz hjärta Ralle, 698 dagar <3
o Marilyn Manson - This is halloween

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0