A bit too insane, icing over a secret pain, you know you don't belong.

2009-02-28 00:20:01 Vardag 0 kommentarer.

Ananas är gott. (Jag undar hur mångas uppmärksamhet man får av att säga så, det är ju inte särskilt intressant att läsa om att ananas är gott - fast det är det. Gott alltså.)

Igår var en riktigt bra dag! :) Först så var jag, mamma, mormor och morfar ute och handlade i 2 timmar på förmiddagen. Alltså, vi var inte i en vanlig mataffär i 2 timmar nej... Haha. Det är väldigt ovanligt att jag umgås med dom, bara så där, så det var myys! Sen på eftermiddagen umgicks jag med min älskade syster :). Vi gick på stan och kollade (och shoppade, såklart), fikade, rensade ur hennes garderob (CLOTHES FOR MEE, ME, ME, ME!) och till sist så åt vi pizza nere på hennes jobb (hon åt pizza, jag åt av hennes). Vi lekte även fisk och akvarium när vi var där, mycket roligt! Vi är den konstigaste familjen jag vet, men på ett bra sätt. Höhö.

Idag var jag nere på stan en sväng me Marre, shoppade lite till, sen hem och gjorde pizza med Mami.

Jag kom att tänka på en sak nyss. För en halvtimme sen. Man tänker alltid att man ska rensa ur sin garderob för att man har kläder som man aldrig använder, men när man väl ska rensa ur den så tänker man "nej men, den här kommer jag säkert använda nån gång". WELL! Jag är en sån som aldrig slänger saker utan att tänka igenom det flera gånger först, sen vänta ett tag och tänka igenom det några gånger till. Idag hittade jag en ful gammal lång kjol som jag nog aldrig har använt, men den har ändå alltid klarat sig vid garderobsrensningar av någon anledning. Jag tog på mig en gul t-shirt, den fula kjolen och ett skärp. Voila! Den fula kjolen blev nice! Genom att bara sätta kjolen högre upp så slutade den vara tantig. Jättebra! Så där ser ni, ibland lönar det sig att spara sånt man tror att man aldrig kommer använda.

Nu ska jag kolla film. Woho. Det är ovanligt.

o Liiz hjärta Ralle, 755 dagar <3
o Third eye blind - Jumper
o
 103 dagar till skolavslutning & sommarlov :)
o 118 dagar till Metaltown (?)
o 258 dagar tills jag är 18

I'm not afraid to die - I just don't want to.

2009-02-20 22:34:19 Vardag 0 kommentarer.

Great! "Du kan prata med mig, jag finns här för dig." Var det det bästa jag kunde komma med? Jag undrar hur många som redan sagt det till dig, i din situation får man väl höra det från alla, minst 100000 gånger. Frågan är hur många som menar det. Hur många bryr sig verkligen? I know I do. Först blev jag bara chockad, men klumpen i halsen växte. Det tog ganska hårt, och det var jobbigt att höra, trots att det egentligen inte har med mig att göra. Jag bryr mig, på riktigt, det måste du förstå. Jag menar inte att du måste prata med mig om det eller så, men du måste veta att du alltid kan prata med mig! Jag vet inte vad jag ska säga. Men jag lyssnar (och om du vill ringa så försöker jag förstå skånska, I'll try my hardest ;) hihi). Jag kanske inte förstår, men jag försöker. Jag vill verkligen finnas här för dig. GAHH! Vad jag än säger eller gör så kommer det inte vara tillräckligt. Just nu önskar jag, mer än någonsin, att vi bodde närmare varandra. Men, du klarar det här... I just know it. För vet du vad? DU ÄR HELT BÄST! Du finns alltid där för mig, och du är så jäkla snäll. En sån som du förtjänar bara det bästa. Du är guld värd. Glöm inte det. Han kommer alltid att finnas där med dig, på ett sätt, bara du tror på det... Nu ska jag skicka sms till dig och tvinga dig att läsa det här :). Puss!

Kimzi <3

I don't belong here.

2009-02-16 00:25:39 Vardag 1 kommentarer.

Förra helgen, på lördagen, så var det partaj med lite saknat folk! Det var jag, Marre, Jonas, Mogge, Olle och någon David(?). Borre tittade även förbi en stund. Det var jätteskoj, faktiskt. Vi lyssnade på musik, pratade och spelade nåra spel (eller lekar, vad man nu ska kalla det (the frog, jag har aldrig & någon nummergrej där man skulle byta ut siffror mot ord)). Grymt roligt, så tack för den kvällen folk! :)

I onsdags var hela Scenisk Gestaltning-gruppen på teater, vi såg teaterimprovisationer, med han Helge Skoog (han som spelade Ture Sventon). Det var asroligt! Vid ett tillfälle så fick jag och tre till gå upp på scenen och vara "låg status". Seriöst, jag höll på att garva ihjäl mig! Teaterimprovisationer är roligare än det låter hörrni, try it. Efteråt så gick vi på MAX och åt glass och pratade lite. :)

Den här helgen har jag varit med Ralle. Vi har spenderat största delen av helgen i sängen, haha, sett lite på film och så bara... Fast i fredags så bakade vi! Gissa vad vi bakade? *trumvirvel*... ... ... MUNKAR! :) Yep, och dom blev jättebra faktiskt. Vi gjorde 30 st, gav bort en och åt upp 29 st. Great, yes!

För övrigt så har jag inte så mycket pengar på mobilen den här månaden, nu har jag väl ca 20 kr som ska räcka i två veckor, så om jag inte svarar på sms får ni inte ta det personligt! (Om jag inte tycker om dig så gör det inget, då får du gärna ta det personligt, haha). Jag använder en sida på internet för gratis sms, så att jag i alla fall kan skicka några. Bra,bra! Enkelt också, som tur är, eftersom jag inte alltid är alltför smart. Dessutom så är det reklamfritt. Kan inte bli mycket bättre. (Klicka här)

                                            > I'M NOT A SLAVE TO A GOD THAT DOESN'T EXIST, 
                                    I'M NOT A SLAVE TO A WORLD THAT DOESN'T GIVE A SHIT. <

o
Liiz hjärta Ralle, 743 dagar <3
o Silvertide - It ain't me babe
o
115 dagar till skolavslutning & sommarlov :)
o 130 dagar till Metaltown (?)
o 270 dagar tills jag är 18
If I'd stop lying I would just disappoint you.

2009-02-02 21:01:27 Vardag 0 kommentarer.

För en vecka sen så fick jag äntligen min tandställning, den var mer än välkommen. Mitt självförtroende steg genast några meter, för nu slipper jag ha cp-tänder. Jag vet inte om folk lägger lika mycket märke till mina tänder som jag alltid tror att dom gör, men... This is for the best. Två år med tandställning betyder att jag kommer ha ont i ca 20 veckor av 104... Oh, nu lät det helt plötsligt som att jag kommer ha tandställning i en evighet. Över hundra veckor, haha. Mjau!

Under andra veckan på min praktik så hände det väl inte så särskilt mycket, antar jag, min lärare kom och hälsade på. Jag fick bara massa beröm, så det var great. Ska tillbaka dit imorn, till fritidset alltså, och så ska vi till ishallen. Jag måste erkänna att det är drygt att sitta och glo där i 2 timmar, men jag har faktiskt ingen lust att åka skridskor heller, så... Aja.

I torsdags var det dans igen, det var asroligt! Jag har saknat dansen väldigt mycket, den är bäst. Jag är kär i dans. Bodyjam is the shit. Det var dock väldigt störande att 90% av alla som var där var fjortisar, man kan ju undra vad dom gör där liksom. Jag påstår inte att jag är helt normal eller att jag är bättre än dom (fast det är det jag menar egentligen, haha).

Eftersom alla är så hemskt intresserade (haha?) så ska jag dela med mig av vad jag kollat på för film, here's för januari.
- The best man / Söt, men väldigt typisk. The boy gets the girl, of course.
- Control / Tråkig, tråkig, tråkig... och nämnde jag att den var tråkig? Jag satt hela filmen och väntade på att den skulle börja bara. Musiken var dock helt okej på sina ställen :).
- Disaster movie / Smårolig och helt störd! ;) Jag kan väl inte påstå att den var jättebra, men den var inte dålig.
- Mamma mia! - the movie / Det var lite störande att dom sjöng så pass ofta, (I know, I know, det är en musikal), men för övrigt så var den bra!
- One missed call / Fick mig att hoppa till ett par gånger och så, men ingen toppenfilm direkt.
- Mirrors / Helt okej, men kändes överdriven mot slutet... Jag gillade dock första scenen och sen hur filmen slutade, det var lite småcoolt.


o Liiz hjärta Ralle, 729 dagar <3
o Alan Jackson - Buicks to the moon
o
129 dagar till skolavslutning & sommarlov :)
o 144 dagar till Metaltown (?)
o 284 dagar tills jag är 18


PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0