You take the breath right out of me.

2009-08-31 17:27:56 Vardag 0 kommentarer.

Hej hopp! Måndag idag, vilket betyder att det är ny vecka. Igen. Var det inte nyss det? I lördags kväll åkte jag till Rasmus, ute i Näs - och sedan dess har jag varit med honom. Förutom Igårkväll/Natt och idag under skoltid. Jag är inte med honom just nu heller, för han gymmar. Mjau! :) Ska däremot träffa honom när han är klar. Wooh! Längtar. Det är härligt, för allt är så himla bra mellan oss just nu.

Måndag betyder också skola och Individuellt val. Individuellt val betyder Engelska. Engelska C för att vara exakt. Engelska C betyder i sin tur att jag sitter och känner mig som ett jäkla fån, medans alla andra är snillen! Inte bra, inte bra. Failing english this year? Från MVG i både engelska A och engelska B till icke godkänt i engelska C? Bläh. Nej, jag har inte gett upp än, jag bara fattar ingenting. Jag skojar inte, jag förstår inte ett dugg typ. Ska skriva en uppsats om globalisering, vad nu det är, tills på måndag. Wish me luck and a good grade.

Förresten så var jag och RalleNalle på slite marknad i lördags, det var mys! Vi köpte såndär jättegoda munkar, vilket typ är hela poängen med marknaden för oss. Great!

För övrigt så mår jag som vanligt, deprimerad - men hoppas fortfarande på att morgondagen är bättre. Är dock ganska nöjd just nu, inte lika nere som för några dagar sedan. Jag klagar inte idag, bara njuter av en bra dag I guess. Det är nice med sånhär dagar. We like, we like.

Nu ska jag skicka sms till Marie och fråga om vi ska gå på massa gratis dansträningar, mohaha. Bara jag inte glömmer det innan jag har publicerat det här.. Gahh. Minne som en guldfisk. Eller så. Ja.


Mjau.

Confessions of a broken heart.

2009-08-29 19:54:19 Vardag 4 kommentarer.

Jag känner mig ganska tom på ord, så det har inte varit ett enda blogginlägg på 1 vecka och 3 dagar. Troligen så kommer det ta ett tag innan det kommer ett nytt igen också, efter det här alltså. Mjau, förutom min syster så är det nog ingen som bryr sig särskilt mycket, eller hur?

Nu ska jag vara modig hade jag tänkt, och så hoppas jag på att inte alltför många läser det här.
Jag vet inte vart jag ska börja. Jag vet inte heller hur mycket jag ska skriva ner, eller vad. Jag är ganska rädd för vad folk tänker när dom ser bilden till vänster, och vad folk kommer tänka när dom läser det här.

Anyway, here it goes... Till att börja med så kan jag säga att jag ända sedan jag var liten har haft problem hemma. Mest med mamma. No details! Men ett barn som inte får en klok uppväxt, utan måste oroa sig för en förälder hela tiden, missar verkligen något. Jag känner att jag har missat flera år av mitt liv, på ett sätt, jag kan inte förklara det. Nu på senare år har det kommit ifatt mig och jag är konstant ledsen. Jag kan kan inte och har aldrig kunnat prata med någon om det utan att sedan känna mig skyldig och känna att jag svikit min mamma. Mina vänner har fått lyssna, men ingen har kommit tillräckligt nära mig för att jag ska kunna berätta allt, och folk tröttnar. Förutom Ralle, han är den enda som verkligen funnits där och ännu gör det. <3. Han, och lärare, har bett mig skaffa hjälp. Jag har alltid sagt jaja, sedan ignorerat det. Jag vågar inte. Men jag vet att dom har rätt, jag behöver hjälp. Riktig hjälp, läkare eller kurator eller whatever. Någon dag ska jag våga.

Häromdagen såg mamma min handled. Det kändes som världens undergång, hon vet att jag skär mig. Jag trodde att det skulle bli värre än vad det blev, men allt som hände var att hon sa att jag inte får göra så, att det inte hjälper. That's it. Sen sa hon att hon inte kan göra mer än hon redan gör, när jag berättat att jag varit deprimerad sen mellanstadiet. Jag fick även en lång kram, men det var allt stöd jag fick. Nu låtsas hon som ingenting, och det känns (om möjligt) ännu värre. För tillfället är jag rädd för vad pappa och syster ska tänka när dom läser det här. Jag vill inte vara en börda för någon, jag kan ta hand om mig själv. Jag kan det..

Varför lägger jag upp det här på min blogg? Vem bryr sig? Jag är patetisk. Jag vill ha uppmärksamhet bara. Så måste det ju vara. Ärligt talat så skulle jag vilja säga emot, jag skulle vilja säga att jag inte vill ha uppmärksamhet. Men det vill jag, inte så att alla ska säga att det är synd om mig, för det är det inte, jag vill bara att... Hm, jag vill nog bara slippa hålla allt inom mig. I guess. Jag vill att ni ska veta vad ni aldrig lägger märke till. Däremot så vill jag inte att ni ska behandla mig annorlunda, eller säga något om det här till mig. Det är det jag är mest rädd för - att om jag berättar för någon så ska allt bli annorlunda. Jag är rädd att någon ska tvinga mig till en kurator eller något, trots att det är det jag behöver. Jag kan inte förklara det mycket bättre än såhär. Jag har utelämnat tusentals detaljer tror jag, but still.

Ctrl + A, Delete eller Spara & publicera?


Mjau.

This is all we've got now, scream until your heart stops.

2009-08-18 19:38:13 Vardag 0 kommentarer.

Segaste dagen på länge, har suttit i sängen hela dagen nästan. Satt dock på balkongen med mamma en stund på eftermiddagen och drack kaffe och pratade, och nyss kollade vi på film, men förutom det och toaletten så har jag inte varit uppe ur sängen idag. Vaknade runt klockan halv nio imorse och kände mig väldigt ensam, så det var ren lögn att kunna somna om. Förmiddagen spenderades med att kolla på Paris Hilton's my new BFF, 5-6 avsnitt eller något. Great.

I used to tell you that I never cried, well I lied, and now I'm dead inside.

Jag orkar inte vara ledsen varje dag
och jag orkar inte tjafsa jämt
och jag orkar bara inte känna såhär.
Jag vet inte hur vi blev så fel
och jag vet inte om vi kan fixa det.
Just nu vet jag ingenting to be honest.
How the hell did we get so broken?

Nu ska jag fortsätta sitta här i sängen och inte göra något, wish me luck. Hah.


Mjau.

One, two, Freddy's coming for you...

2009-08-17 20:54:56 Vardag 0 kommentarer.

Kom hem från Rasmus idag. I know, I know, jag sa lördag eller söndag. Det råkade bli måndag, but so not my fault! Kanske lite mitt fel, men inte helt. Vi råkade kolla på fel turlista för bussen igår, så vi missade den jag skulle ta. Jag hade ingen lust att åka hem efter klockan 11 på kvällen sen, så stannade istället. :)

För övrigt så har jag och Rasmus kollat på alla Nightmare on Elmstreet-filmerna under dom senaste två veckorna, alla 8 filmer. Wooh. (A nightmare on elm street, freddy's revenge, dream warriors, the dream master, the dream child, freddy's dead - the final nightmare, wes craven's new nightmare och freddy vs. jason). Alla var bra förutom tvåan, Freddy's revenge. Den var helt värdelös faktiskt. Ni borde kolla på dom, i alla fall den första filmen och näst sista, dom är bäst. För er som inte vet, och nu förklarar jag det väldigt kort, så handlar filmerna om en snubbe som mördar folk i deras drömmar. Alltså, han existerar bara i deras drömmar och dör dom i drömmen så dör dom i verkligheten. Whatever you do, don't fall asleep.

Idag har jag lekt med Marre, men nu sitter jag hemma. Skönt! Saknar dock Rasmus lite, plus att det är väldigt, väldigt ensamt här. Det kommer kännas konstigt att lägga sig i sängen sen, själv. Hu. Jag får sitta och vänta på ett sms från honom (för jag tänker inte vara klängig och skicka först, nej, det går ju inte, haha.)


Mjau.
Love is insane babe and we are too.

2009-08-13 18:33:45 Vardag 2 kommentarer.

Jag har nog blivit smått Rasmusberoende, I guess, för jag har varit med honom i stort sett varje dag sedan förra söndagen. Han åkte hem i torsdags och kom tillbaka i lördags, sen har jag varit med honom sedan dess. Det är mysigt, men börjar bli lite för mycket kanske. Sitter hemma hos mig nu, medan han är iväg och spelar paintball, men ska hem till honom sen igen och stanna där några dagar till. Kommer nog tillbaka till stan på lördag eller söndag.

I lördags var jag och Rasmus hemma hos Morgan ute i Hellvi, på en för tidig födelsedagsfest. Det var skoj! Det är alltid lika kul att träffa dom, så shame on Morgan för att han lämnar Gotland i höst. <3

Skolan börjar om exakt en vecka. Sista året på gymnasiet då. Jag vill inte växa upp. I'll be the new Peter Pan.


Mjau.
He's a fucking work of art.

2009-08-07 10:58:03 Vardag 1 kommentarer.


Hah, vad säger ni nu då? Jag måste erkänna att jag är överlycklig. Det är 94 dagar kvar, 3 månader och två dagar. Fucking awesome, jag ska se Marilyn Manson igen! Ståplats dessutom. Jag var snabb som attan imorse och bokade två biljetter, dom släpptes klockan 09.00 och innan 09.30 var dom mina. Awesome. Mina. Kan ni tänka er?

Någon mer som ska dit? :)


Mjau.
I want candy, lalalalala, I want candy!

2009-08-06 21:11:15 Vardag 0 kommentarer.

Jag är sjukt dålig på att skriva inlägg, I know, men jag skyller på jobbet. I söndags fick jag seriöst jobba 11½ timme, utan rast - och utan en ursäkt från deras sida. Jag är sjukt trött på det här nu, men sista dagen på lördag som tur är! Rasmus har varit jättesnäll den här veckan och suttit där med mig när jag har jobbat och hållit mig sällskap, ända tills idag när han åkte hem. Det har gjort dagarna mycket bättre, så jag lär väl tråka ihjäl när jag sitter där ensam i 8 timmar imorgon.

Fick lön förra veckan i alla fall, woho! Rasmus och jag gick på stan i måndags och shoppade lite, men duktig som jag är så gjorde jag bara av med lite över 600 kr, bra va? Jag är i alla fall stolt över mig själv, jag som brukar slösa upp allt på en gång. På kvällen gick vi ner på hamnen, satte oss på stenarna nere vid stranden och kollade på solnedgången. Det var sjukt mysigt, trots att vi bara såg det allra sista av solnedgången, men vi satt kvar där iaf en timme efteråt. Jag älskar dig.

För övrigt så har det inte hänt mycket i veckan, varit med Rasmus som sagt. Jobbat. Shoppat. Dessutom så har jag klippt mig, och kollat på film. Nightmare on Elm Street. Kollade på ettan och lite av tvåan innan jag somnade, funderar på att se klart den ikväll eller imorgon kanske. - One, two, Freddy's coming for you...

Ska leka med Ralle nu, så hejdå på er! Haha. Puss.


Mjau.

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0