I keep a sinister smile and a hole in my heart

2008-09-07 20:24:37 Vardag 0 kommentarer.


                                                   "
When a relationship dies, do we ever really give up the ghost
                                                     or are we forever haunted by the spirits of relationships past?
"


När man gör slut så blir man den andres ex, men blir man verkligen en föredetta? Är det inte så att man lever kvar i varandras tankar, som ett spöke? Om inte, hur lång tid tar det innan man verkligen släpper taget om den andre? När slutar man bry sig helt? Nu menar jag efter ett seriöst förhållande, mer eller mindre. Känslorna man hade, försvinner dom någonsin? Eller lär vi oss så småningom bara hur vi gömmer undan dom riktigt bra, så att vi kan leva vidare?

När ett ex kommer krypandes tillbaka, hur kan det ibland vara så lätt att ge efter och varför kommer dom tillbaka? Är det så enkelt att dom bara vill ha det dom inte kan få? Eller är det så, att man inte kan bli av med den andres spöke helt enkelt? Har man kvar känslor som man inte vet om? Hur mycket krävs, vad behöver man göra, för att man ska hitta dom känslorna igen? Och om man av misstag hittar dom, hur förhindrar man att falla tillbaka i gamla mönster? 

                                   " In mathematics, we learn that x stands for the unknown, a+b=x, 
   but what's really unknown is what plus what equals friendship with an x. Is this an unsolvable equation?
                                                 Or is it possible to transform a once passionate love,
                                       into something that fits nice and easily onto the friendship shelf?
"


o Liiz hjärta Ralle, 580 dagar <3
o The Rolling Stones - Paint it black
o Dagar tills jag fyller år: 67 :D
I pick myself up off the ground and have you knock me back down again

2008-09-03 12:26:47 Vardag 0 kommentarer.

Var iväg och handlade med min grupp till lägret förut. Mer än så har jag tyvärr inte gjort än så länge, och klockan är redan 5 i 11. Just nu sitter jag hemma och skolkar från gympan för att jag ska städa och packa istället, men det verkar inte som att det går så bra för mig... Jag har inte ens börjat än och det är bara några timmar tills jag ska flytta hem, haha. Jag kommer få stressa ihjäl mig sen! ;) Som tur är får jag sällskap om en halvtimme - timme ungefär. Gissa vem som kommer då då? Jo, RALLE! :D <3

Imorgon bitti ska jag på läger med klassen. Tyvärr så ser jag inte riktigt fram emot det... Måste packa ner alla saker jag ska ha med mig dit ikväll, efter att jag har packat upp alla mina saker jag tar med mig när jag flyttar hem. Jag måste alltså på typ 9 timmar packa ner hela mitt liv, packa upp det igen och sedan packa ner det viktigaste till lägret. EH, visst låter det en aning stressande och uttråkande? Yes! Min syster flyttar inte ut på den bästa dagen precis... men jag påstår inte att det är hennes fel.  :)

Häromdagen, i Måndags för att vara exakt, var jag med Marre. Chockande va? Ja, jag tycker det med. Vi gick runt på stan lite, åt chips, åt Ben & Jerry-glass, kollade på skor (jag hittade ett par helt underbara! ge mig dom!) och sen så... Gick hon hem till Kristina typ klockan åtta. På vägen hem mötte jag Ralle och Jocke, så pratade lite med dom :).

I helgen var jag med Ralle, vi var på Slite marknad både i lördags och i söndags. Han köpte ett skärp som var ganska coolt, i alla fall när det satt på, innan såg det klumpigt ut :D hah. Jag köpte också ett skärp, plus en väska (nja, den fick jag av mamma), en tröja (nej, den fick jag också av mamma) och... inget mer på lördagen i alla fall. Fast mamma köpte munkar till oss, och så gav hon oss pengar så att vi kunde äta på MAX. Vi såg (lyssnade) även när Roy och hans band spelade, och som vanligt så var dom duktiga! På lördagkvällen var jag med Nelly <3. I söndags köpte jag och Ralle 10 munkar, varsin burk cola, en chipspåse, en varsin kebabrulle och så köpte han en Mansontröja till mig som jag tycker jättemycket om <3. På tal om all den där maten så hade vi picknick i parken i Slite :).

Nu ska jag nog gå och fixa lite mat snart, är hungriiiiiig!
See ya later alligator, smell ya soon fat racoon.

o Liiz hjärta Ralle, 576 dagar <3
o Smashing Pumpkins - Disarm :*
o Dagar tills jag fyller år: 71 :D


PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0