Remember what you used to be: somebody that could fucking impress me!

2008-02-16 13:46:10 Vardag 0 kommentarer.

Veckan på APU:n har varit helt okej. Det var en PRAO-elev där hela veckan, Kalle. Han var schysst, och det var antagligen därför veckan har varit bättre än dom andra. Tack till honom.

Alla hjärtans dag i torsdags då. Var i skolan på dagen, sen kom Ralle hem till mig och vi typ myste. Dansträning 20 i 8, som var riktigt rolig faktiskt. Efter det fikade jag och Ralle, och myste lite till.

Idag ska jag inte göra något. Skulle va med Nelly, men hon bara sket i det och bestämde med en annan. Idiot!

Och jag förstår inte varför det ska va så jävla svårt för Ralle att bara höra av sig nån gång. I mean, COME ON!

Konstigt att man blir på dåligt humör när folk beter sig som dom gör, eller?

Ska i alla fall va med Marre ikväll och imorgon. Hoppas jag. Är ensam hemma idag/ikväll. Extremt tråkigt är det, och det blir inte bättre av att folk dissar mig. Usch och fy och blä.

Kollade på film igår, Bowling for Concubine, den var ganska bra. En dokumentärfilm värd att se i alla fall. Handlar typ om vapen och hur besatta amerikanare är av dom, och om 2 killar som sköt ihjäl 13 personer på en skola och sedan tog sina egna liv. Det var även en 6åring som sköt en annan 6åring. Sjukt land. Tur man inte bor där i alla fall.

o Liiz hjärta Ralle, 377 dagar <3
o Marilyn Manson - Count to six and die :*
o Dagar tills sommarlov; 115 :'D
I toss and turn, I can't sleep at night.

2008-02-01 13:25:41 Vardag 0 kommentarer.

Två dansträningar i veckan: i tisdags var det hip hop och igår var det jazz. Det var inte det minsta svårt att välja vilken jag ville fortsätta gå på, och tro det eller ej, jag har valt jazz. Det var väldans kul, kan jag lova. Ser fram emot nästa gång!

Idag, fredag, är jag hemma från APU:n eftersom jag mår dåligt. För det första så har jag fått tillbaka min förkylning som försvann i helgen, den kom tyvärr tillbaka efter bara tre dagar. USCH! För det andra så saknar jag Ralle enormt mycket. Har inte träffat honom sen i söndags, och har inte pratat med honom över huvud taget sen i tisdags. Det är tydligen för mycket begärt att han ska höra av sig? Blää. Går inte att komma fram när man försöker ringa heller, det suger. Om jag måste vänta ända tills på söndag kväll med att prata med honom så, så... GAHH! Kommer ligga sömnlös hela helgen typ, i så fall. Antar jag. Anyway, gick och la mig klockan 12 igårkväll (jag vet, det är för sent att lägga sig när man ska upp klockan 7 dagen efter), men kunde inte somna förrän klockan 5. Det var typ jobbigt, och kunde inte sluta tänka på Ralle. Är inte på särskilt bra humör idag heller, tror jag. Vill bara att helgen ska ta slut nu, NU NU NU! Eller att han ska höra av sig. Vilket som. Snälla?

Så, ska väl spendera resten av helgen med att knarka Manson. Både musiken, intervjuer och ja, allt jag kan hitta! <3 Eller okej, ska kolla film också, Ocean's twelve. Bästa helgen på länge. Eller... bästa helgen den här veckan i alla fall. (ha-ha).

o Liiz hjärta Ralle, 362 dagar <3
o Marilyn Manson - Tainted Love :*
o Dagar tills sommarlov; 130 :'D

PHOTOGRAPHY & RETOUCH
Online just nu: Besökare idag:

LIZETTE HELENE HANSSON
22-årig Gotlänning som studerar bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I min kameraväska hittar man: Canon EOS 5D mk III Canon EOS 550D Canon 18-55mm f/3.5-5.6 Tamron 70-300mm f/4.0-5.6 Canon 50mm f/1.4


RSS 2.0